RADIOSITE Fórum

• Radio Express

#4966  Szerző: VidámSrác

centerweb írta:tegnap volt Tóth Peti. szerintem csak dolga volt.
lehet, de ilyet az expressben nem nagyon szoktak csinálni, mármint azt, hogy megváltoztatják a sávhatárokat. amikor valamelyik műsorvezető nem ér rá, akkor beugrik helyettük Mikos Ákos, Simon Peti vagy Szőke Christian. de ma konkrétan délben volt a váltás. gyanús ez nekem innen is és onnan is. lehet, hogy leépítettek? az expressig gyűrűzött volna a világválság? :shock: :shock:
 #4923  Szerző: centerweb

tegnap volt Tóth Peti. szerintem csak dolga volt.
 #4912  Szerző: VidámSrác

azt hiszem megváltozott az express műsorrendje. már csak két műsorvezető dolgozik egy nap: a reggeles 6-tól délig van adásban, a délutános pedig déltől estig vezet műsort. Tóth Peti pedig sehol...
 #4731  Szerző: tomee87

Kép
:lol:
Amúgy csak nekem hiányzik erről a csodálatos honlapról pl. műsoraink, műsorrend, heti műsor .... alap menüpontok? :?
 #4627  Szerző: tomee87

Sárospataki frekin pont 18:00-kor kuss lett 10 mp-ig, majd indult a Zempléni Híradó, azóta JazzExpress megy, jazzel.
 #4605  Szerző: centerweb

milyen torrent?
egy "ingyenes zene árúházból "
:lol:

egyébként most a 93.6-on és a 95,4-en ugyanaz az "Express hírek" ment, a 89,8-on Zempléni híradó, a 101,8-on meg zene (18:05-kor)
most egy felvételről megy Tóth Petivel a "Chart Express új belépői" nevű műsor (vagy valami hasonló) a 93,6-on és a 95,4-en, a 101,8-on meg simán zenék egymás után.
 #4591  Szerző: Obladioblada

centerweb írta:az előbb Anastacia - I can feel you-nak olyan verziója ment, amit 2 nappal ezelött szedtem isohuntról (ugyanaz a bitsűrűség, szar tömörítés) :mrgreen: de legalább már játszák, egyenlőre még a küföldi rádiókban is ritkán, vagy ne hallani.
Nem itt kellene a torrentezést népszerűsíteni. Mellesleg a thepiratebay sokkal jobb. :lol:
 #4586  Szerző: centerweb

az előbb Anastacia - I can feel you-nak olyan verziója ment, amit 2 nappal ezelött szedtem egy "ingyenes netes zene árúházból :lol: "(ugyanaz a bitsűrűség, szar tömörítés) :mrgreen: de legalább már játszák, egyenlőre még a küföldi rádiókban is ritkán, vagy ne hallani.
 #4548  Szerző: t

én elhiszem, de ez nem titeket baszogatás, hanem ortt-t :)
most hirtelen még elvi határozatként se találok ilyet.
 #4544  Szerző: Pasa

Tényleg így van, én is láttam.
  • 1
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 97