RADIOSITE Fórum

• Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság

#76792  Szerző: Zoey

TG írta:
Zoey írta:
TG írta:Bevált dolog ez az 1-nél...de vajon mennyi esélye lehet egy ilyen aktuálpolitikai szócső ellen? (0?)
A MiKomra gondolsz? Nem tudom amúgy elképzelni, milyen rádiót akarnak, kikkel, mindenesetre nekik szurkolok, így meg főleg, hogy tudom, hogy mindkét másik pályázatot az R1 adta be.
Én is drukkolok, mert helyi..de ennyi..a tippem egy GAGA 2, ahogyan sokszor is írtam, a jól bevált nagy öregekkel (TótPeti, Vályi, Dávid Ildikó, stb)..szóval örülök, mert helyi, de félek nem lesz minőségi (ne így legyen)...

(csak zárójelben..mi is terveztük, hogy pályázunk, de tanultunk az előzőekből..felesleges lett volna..és már fel is adtuk a szélmalomharcot (és a rádiózást is))
Na igen, csak ha GaGa 2 lesz, akkor jól másolják le, mert nem elég az embereket megszerezni hozzá, megfelelő tartalom és arculat is szükséges. A GaGa elég erős elődnek számít, nem könnyű lemásolni, főleg, hogy ez a copyzás egyszer már megbukott...
 #76789  Szerző: TG

Zoey írta:
TG írta:Bevált dolog ez az 1-nél...de vajon mennyi esélye lehet egy ilyen aktuálpolitikai szócső ellen? (0?)
A MiKomra gondolsz? Nem tudom amúgy elképzelni, milyen rádiót akarnak, kikkel, mindenesetre nekik szurkolok, így meg főleg, hogy tudom, hogy mindkét másik pályázatot az R1 adta be.
Én is drukkolok, mert helyi..de ennyi..a tippem egy GAGA 2, ahogyan sokszor is írtam, a jól bevált nagy öregekkel (TótPeti, Vályi, Dávid Ildikó, stb)..szóval örülök, mert helyi, de félek nem lesz minőségi (ne így legyen)...

(csak zárójelben..mi is terveztük, hogy pályázunk, de tanultunk az előzőekből..felesleges lett volna..és már fel is adtuk a szélmalomharcot (és a rádiózást is))
 #76788  Szerző: Zoey

#76786  Szerző: TG

LuciFerko írta:mátra az nem a Dió?
Nem..tudtommal már nem..
Zoey írta:Tényleg, észre sem vettem, hogy ugyanaz a két cím! ^^
Gondolják, hogy az egyiket úgyis kizárják. De amúgy lehet így pályázni?
Akkor a Juventus érdekes, hogy nem pályázott... ???
Bevált dolog ez az 1-nél...de vajon mennyi esélye lehet egy ilyen aktuálpolitikai szócső ellen? (0?)
 #76785  Szerző: Zoey

Tényleg, észre sem vettem, hogy ugyanaz a két cím! ^^
Gondolják, hogy az egyiket úgyis kizárják. De amúgy lehet így pályázni?
Akkor a Juventus érdekes, hogy nem pályázott... ???
 #76780  Szerző: LuciFerko

mátra az nem a Dió?
 #76778  Szerző: TG

Zoey írta:Na Drágáim, lássuk a legújabb fogást, nézzük, amit már nagyon tudni akartunk:

1. Miskolc, 96,3-ra benyújtott ajánlatok:
- Zenebolygó Kft. (gondolom akkor R1)
- Hang-Mix Kft. (gondolom ez a Juventus)
- MiKom Miskolci Kommunikációs Nonprofit Kft. (hogy megmondtad TG)

2. Kazincbarcika, 95,9
- Mátra Centrum Kft. (nagyon nyomulnak, egész szép kis hálózat lesz errefelé)

3. Ózd, 99,5
- Mátra Centrum Kft. (na igen)

Miskolcra több pályázót vártam volna, de így őszintén szólva a helyinek szurkolok, nem szeretnék újra hálózatos rádiót, R1-et végképp nem, de a Juventussal sem voltam megelégedve az elmúlt időben.
A Mátra Centrum pedig még nem tudjuk, jót jelent-e vagy rosszat, lassan már az is kiderülhetne...
Vazzeg..én is most másoltam be a Juvés topicba...Hang-Mix is rádió 1 (ugyanaz a két cím is, ha megnézed)....A Mátra már aláírta a 101,6-ot...kíváncsian várom a produkciót...4 frekivel..
 #76771  Szerző: Zoey

Na Drágáim, lássuk a legújabb fogást, nézzük, amit már nagyon tudni akartunk:

1. Miskolc, 96,3-ra benyújtott ajánlatok:
- Zenebolygó Kft. (gondolom akkor R1)
- Hang-Mix Kft. (gondolom ez a Juventus)
- MiKom Miskolci Kommunikációs Nonprofit Kft. (hogy megmondtad TG)

2. Kazincbarcika, 95,9
- Mátra Centrum Kft. (nagyon nyomulnak, egész szép kis hálózat lesz errefelé)

3. Ózd, 99,5
- Mátra Centrum Kft. (na igen)

Miskolcra több pályázót vártam volna, de így őszintén szólva a helyinek szurkolok, nem szeretnék újra hálózatos rádiót, R1-et végképp nem, de a Juventussal sem voltam megelégedve az elmúlt időben.
A Mátra Centrum pedig még nem tudjuk, jót jelent-e vagy rosszat, lassan már az is kiderülhetne...
 #76612  Szerző: DWC

Zoey írta: "E-37/2011. Miért lehet jól hallani a külföldi FM rádiókat Magyarországon?" na vajon miért?
Ehhez elég lenne 10 perc guglizás+némi józan ész, itt is szerepelt párszor..
 #76610  Szerző: Zoey

admin írta:
Zoey írta:Holnap amúgy a budapesti frekvenciákra (89,5, 103,9, 95,3) adják be a páyázatokat.
Ez fals információ, még ki sem írták a pályázatot, csak tervezet van.
Akkor valamit nagyon félreérthettem, ezesetben elnézést kérek!
De remélem a miskolci, ózdi és kazincbarcikai Juventust nem néztem be.
Én a pályázatok menüponthoz feltett pályázati felhívásokban olvasott "Pályázati Ajánlat benyújtásának helye és határideje" című fejezetet és a publikálás dátumát vettem figyelembe.
Pl. Miskolc esetében: "Pályázati Ajánlatot a Pályázati Felhívás tárgyát képező médiaszolgáltatási lehetőségre a Pályázati Felhívás közzétételétől számított 40. napon 10.00 óra és 13.00 óra között lehet benyújtani." ezt írták: május 19., tehát a 40 nap június 28-án telt le.

Igen, most látom, a borsodi Juventusok esetében Pályázati felhívást, a budapesti frekvenciáknál pedig csak Pályázati felhívás-tervezetet írnak,amit még követ a meghallgatás, s csak azt követően teszik ki a konkrét felhívást, újabb publikálási dátummal, tehát új pályázat-beadási határidővel is egyben.

Elnézést kérek, mindig tanul az ember! :)
  • 1
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 107