RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#174496  Szerző: djlacee

Hogy miért fájnak a füleid? Mert igazából még sohasem használtad őket
Marha jók ezek a linerek mix közben
 #174380  Szerző: Chucky

noartist írta:Egy-két ponton kapott némi finomhangolást az arculat. Lehetne bátrabban is újítani, jó az irány! :yes:
Szerintem az ég világon semmi sem változott...
 #174354  Szerző: djlacee

RadioFan írta:Délelőtt 10 és 11 között a Let’s go valami tragédia volt. Volt hogy Mák Kata felkonferált egy Taylor Swift dalt, erre benyomták a Whatever it takes-et. Aztán pár perccel később egy programajánló kellős közepébe rakták be az előbb említett Taylor Swift dalt. De 11 előtt nemsokkal a Player in C ment, aztán egyszer csak csönd lett a frekvencián.
Ennyire látványosan azért nem kéne a hallgatók tudatára adni, hogy hétvégén ilyen mértékben szarnak az egészre.
Valami komolyabb para lehetett, mert aztán mono is lett az adás. DE, nyugtával dícsérd a napot: most már tökéletesen szól
 #174353  Szerző: RadioFan

Délelőtt 10 és 11 között a Let’s go valami tragédia volt. Volt hogy Mák Kata felkonferált egy Taylor Swift dalt, erre benyomták a Whatever it takes-et. Aztán pár perccel később egy programajánló kellős közepébe rakták be az előbb említett Taylor Swift dalt. De 11 előtt nemsokkal a Player in C ment, aztán egyszer csak csönd lett a frekvencián.
Ennyire látványosan azért nem kéne a hallgatók tudatára adni, hogy hétvégén ilyen mértékben szarnak az egészre.
 #174348  Szerző: donder

Gr3g0ry írta:
donder írta:Mondanak sokan sokfélét ezen rádió sorsáról, de.. bármi is történjék, nekem ez a kis intermezzo fog a legjobban hiányozni az egészből: https://www.youtube.com/watch?v=8qIDMthcEqU
:)
Most megy éppen.
Ma sokat hallgattam őket és minden óra elején lement Enya :yes: :yes:
 #174337  Szerző: Tomi76

noartist írta:Egy-két ponton kapott némi finomhangolást az arculat. Lehetne bátrabban is újítani, jó az irány! :yes:
Miben nyilvánul meg, illetve vehető észre? Nem hallgattam mostanában.
 #174330  Szerző: noartist

Egy-két ponton kapott némi finomhangolást az arculat. Lehetne bátrabban is újítani, jó az irány! :yes:
 #174319  Szerző: tomee

Tudja valaki a választ arra a jelenségre, hogy az esti kívánságműsorba miért zömével gyerekek szoktak betelefonálni? Gyakorlatilag azóta, mióta Kiss Márti vezeti, mert Cooky-nál sosem volt ilyen.
Nincs gyerekem, de az sincs előttem, hogy egy mai 8-12 éves délutánonként rádiót hallgat szórakozás céljából, és még be is telefonál, hogy meghallgathassa a kedvenc számát. :oops:
 #174134  Szerző: zenefalo

Újfent hulladék az onlinestream... :punch:
Csatlakozáskor elindul néhány percig,utána elnémul, közben megy a számláló. Újracsatlakozáskor ugyanez, más rádió streamje tökéletesen megy.
  • 1
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 565