RADIOSITE Fórum

• RADIOSITE.HU

#48317  Szerző: csokie

Főnök, mit szólnál egy külön OFFTOPIC-hoz? :D
 #48316  Szerző: csokie

Ordibálda, tombolda meg ilyen felesleges dolgok nincsenek végre.
 #48309  Szerző: Zsolt

Hű de jól néz ki most a fórum. :o

szerk: megjavult
 #48293  Szerző: markfelt

Attis írta:Főnök Úr!
Ha egy kérdésem lehetne... Miért kellett így átvariálni a topic-okat? Oké, megszokom majd... De azért a kisköz rádió nem helyi kereskedelmi..
Plusz a megszokás... 8-)
Szóval szerintem nem volt jó döntés ez a fajta újítás. De lehet nincs igazam... Várom válaszod!
Kösz!
Attila, fórumbedolgozó.
Néha nem árt kis váltás. :)
Több oka volt, bár tény, hogy tökéletes csoportosítás nincs.

A kisközösségi azért lett összemosva, mert sok olyan helyi rádió van, ami kisebb vételkörzetben fogható, mint egy "átlag" kisközösségi és sok olyan kisközösségi rádió van, amely vételkörzete egy "átlag helyi" rádióénak felel meg. Másrészt felesleges lett volna egy külön (átláthatóbb) régiós csoportosítás csak a kisközöknek...
 #48287  Szerző: Attis

Főnök Úr!
Ha egy kérdésem lehetne... Miért kellett így átvariálni a topic-okat? Oké, megszokom majd... De azért a kisköz rádió nem helyi kereskedelmi..
Plusz a megszokás... 8-)
Szóval szerintem nem volt jó döntés ez a fajta újítás. De lehet nincs igazam... Várom válaszod!
Kösz!
Attila, fórumbedolgozó.
 #48259  Szerző: Zoey

Nekem az a fura, hogy a helyi és kisközösségi rádiók miért kerültek egy topikba. Ez szerintem jobb volt külön.
Meg azt nem értem, hogy kerül az Országos és regionális rádiók közé pl. a Sztár Fm, Rise FM.
Egyébként a keveseb lépcső miatt áttekinthetőbb.
 #48244  Szerző: LuciFerko

majd megszokod... ;)
 #48243  Szerző: SzD

Snookie írta:Teljesen s*ar és átláthatatlan ez az új csoportosítási rendszer.... :wailing:
Szerintem sem volt sok értelme módosítani, de majd úgyis hozzászokunk ehhez is.
 #48239  Szerző: Snookie

Teljesen s*ar és átláthatatlan ez az új csoportosítási rendszer.... :wailing:
 #47614  Szerző: markfelt

Mauro írta:A Határon túli magyar rádiók fórumjába csak földi sugárzású rádiónak lehet topikot nyitni vagy lehet csak neten sugárzású rádiónak is lehet topikja?
Csak földi.

Digitális rádiózás / Netrádiók
Ez a gyűjtőtopikja az összes netrádiónak.
  • 1
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 112