RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#160255  Szerző: markfelt

janos01 írta:Szörnyű, ami ebben az országban folyik. Csak a haverok jutnak hozzá mindenhez, az ellenségektől mindent elvesznek. Pl. Class FM. A haver rádiójának viszont mindent lehet. Amúgy meg, csak a saját médiát hallgathatod, semmi más országos, nem diktátorhoz kötödő rádió sem lesz az országban. Valószínűleg ezért hallgat el a Class is. Undorótó...
És aki írja, hogy ne politikázzunk, az valószínűleg nem ismeri az ország helyzetét. Nem lehet, SAJNOS, nem politikázni ebben az országban.
1) a Class FM is haver volt annak idején
2) az előző kormányok alatt is csak a haverok kaptak szót
 #160252  Szerző: janos01

Szörnyű, ami ebben az országban folyik. Csak a haverok jutnak hozzá mindenhez, az ellenségektől mindent elvesznek. Pl. Class FM. A haver rádiójának viszont mindent lehet. Amúgy meg, csak a saját médiát hallgathatod, semmi más országos, nem diktátorhoz kötödő rádió sem lesz az országban. Valószínűleg ezért hallgat el a Class is. Undorótó...
És aki írja, hogy ne politikázzunk, az valószínűleg nem ismeri az ország helyzetét. Nem lehet, SAJNOS, nem politikázni ebben az országban.
 #160250  Szerző: csadam

admin írta: Nem, nem is a közmédia van rajtra kész állapotban.
Remélem is!
 #160249  Szerző: markfelt

csadam írta:
admin írta:
csadam írta: Erre gondoltam én is. Ahogy a közmédia megkapta az üres Neo-frekvenciákat, úgy kapja meg majd a R1 a Classét is.
Itt még nem tartunk, hogy ugyanúgy, kijelöléssel kapja meg valaki, pályázat nélkül, de ha valaki meg is kapja (és itt most ugye ez a fő kérdés, meg hogy mikor?), az nem a R1 lesz.
Hanem a közmédia, azzal az "indokkal", hogy a Dankó rádió lefedettségén is javítsanak.
Nem, nem is a közmédia van rajtra kész állapotban.
 #160248  Szerző: csadam

admin írta:
csadam írta:
Gyurii írta: Kovetkezo hir ugyanaz, csak a hallgatoi szo helyere frekvencia kerul..
Erre gondoltam én is. Ahogy a közmédia megkapta az üres Neo-frekvenciákat, úgy kapja meg majd a R1 a Classét is.
Itt még nem tartunk, hogy ugyanúgy, kijelöléssel kapja meg valaki, pályázat nélkül, de ha valaki meg is kapja (és itt most ugye ez a fő kérdés, meg hogy mikor?), az nem a R1 lesz.
Hanem a közmédia, azzal az "indokkal", hogy a Dankó rádió lefedettségén is javítsanak.
 #160246  Szerző: markfelt

csadam írta:
Gyurii írta: Kovetkezo hir ugyanaz, csak a hallgatoi szo helyere frekvencia kerul..
Erre gondoltam én is. Ahogy a közmédia megkapta az üres Neo-frekvenciákat, úgy kapja meg majd a R1 a Classét is.
 #160241  Szerző: janos01

csadam írta:
"Közmédia".
 #160234  Szerző: csadam

• 1
  • 857
  • 858
  • 859
  • 860
  • 861
  • 1035