RADIOSITE Fórum

• Paramount Global (MTV, Nick, Comedy Central, Paramount Network, stb.)

#10137  Szerző: Mauro

molnarb írta:MTV-n csúszik a gép meg a hang egy jó 0,5-1 másodpercet.
Ezt régebben is csinálta. Hol lehet vajon hiba?
 #10134  Szerző: molnarb

MTV-n csúszik a gép meg a hang egy jó 0,5-1 másodpercet.
 #10038  Szerző: mlaszlo

Mr. Bean-maraton a hétvégén

"Az angol humor egyik legismertebb alakja, Mr. Bean egész hétvégén a Comedy Centralon szórakoztat.

A Comedy Central Mr. Bean-hétvégét tart január 10-én és 11-én. A portréfilm mellett szombaton és vasárnap műsorra kerül a sorozat 14, egyenként félórás epizódja. Rowan Atkinson maga is mesél világhírű Mr. Bean-ről és persze saját életéről. A figurát alakító Rowan Atkinsonról is előkerül egy-két gyerekkori videó, a színész kollégái - Jeff Goldblum és Burt Reynolds - pedig mesélnek róla."
 #9114  Szerző: Mipi

Nemtudom láttátok -e de megújult az MTV honlapja. Úgy néz ki mint a többi nemzetközi MTV -s weboldalak.

www.mtv.co.hu
 #8767  Szerző: Mauro

A Simpsons családot is ismétlik már. :(
Törlöm is az írobol a programot.
 #8315  Szerző: Mauro

Vajon Viacom-csatornák hogy még nem külföldről sugároznak, azt mondják jobban meg éri.
 #8304  Szerző: rsite1

Van South Park. Minden este 21-30-kor, az Anime előtt. 2 rész, mint a Cool TV-n.
 #8303  Szerző: Flash

Hosszabb ideig nem igazán néztem televíziót, de mostanában rávettem magam.

Elképedve tapasztaltam, hogy Nagy Sanyi és a két kannibál már nincs az MTV képernyőjén. Valamint hogy ilyen anime szarokat nyomnak esténként SP helyett. Csak pénteken van már Swung, akkor is az a rohadt libsi, drogos pöcs pofázik azzal a nyomorék Gyulájával másfél órán keresztül a semmiről. Hogy lehetett pár hónap alatt így szétkúrni a csatornát???
 #8292  Szerző: djlacee

Érdekes dolog, hogy a német Viacom-csatornák mind kódolatlanok néhány műholdon: MTV, CC, Nick is
 #8224  Szerző: rsite1

Bejött Mlászló jóslata. ;)
  • 1
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 106