Zoey írta:Holnap amúgy a budapesti frekvenciákra (89,5, 103,9, 95,3) adják be a páyázatokat.Ez fals információ, még ki sem írták a pályázatot, csak tervezet van.
Zoey írta:Holnap amúgy a budapesti frekvenciákra (89,5, 103,9, 95,3) adják be a páyázatokat.Ez fals információ, még ki sem írták a pályázatot, csak tervezet van.
admin írta:504/2011. A közösségi médiaszolgáltatás jogintézményének áttekintése (sürgősséggel tárgyalandó)Van egy véleményem az NMHH-ról, amit nem fejtenék ki bővebben... A lényeg:
Ez is érdekes lehet... és szükséges, mindenekelőtt.
Zoey írta:Ok, viszont ott épp csak lemaradtak az első helyről. Ők 4 óra helyi műsort ajánlanak. Helyi rádió csak ami ennél többet kínál.Lesz Mikom, ne izgulj
Zoey írta:A Rádió 1 101,6-jában nem vagyok biztos, én úgy tudom, ők nem pályáztak. De ha valóban páyáztak arra, akkor valószínű, erre is beadták...
A Rádiósound Konzorcium Pályázó tapasztalatként a Rádió 1 Kft. 15 éves tapasztalatát mutatta be, amely tekintettel arra, hogy a Pályázóban befolyásoló részesedéssel rendelkező vállalkozás, megfelel a tapasztalat Pályázati Felhívásban szereplő definíciójának, így azt a Médiatanács 1 ponttal értékelte.Pályáztunk..elhiheted, hogy tudom fejből a 101,6 dolgait...
Tekintettel arra, hogy a Rádiósound Konzorcium Pályázó a Rádió 1 Kft. Budapest 103,9 MHz jogosultságával való hálózatba kapcsolódásra irányulóan nyújtotta be Ajánlatát, és napi 4 óra saját műsort kíván adni...
TG írta:Lehet, igazad van, de pénzre akkor is szükség van. Ok, hogy nem olyan sok, de nem is kevés. A Rádió 1 101,6-jában nem vagyok biztos, én úgy tudom, ők nem pályáztak. De ha valóban páyáztak arra, akkor valószínű, erre is beadták...Zoey írta:Elárulom, hogy pályázott a rádió 1 a 101,6-ra....TG írta:A 96,3-at megtippelemRádió 1 a 101,6-ra sem pályázott, Mikom nincs túl jó anyagi helyzetben, így őket nem gondolom biztosnak.
-Rádió 1 (legalább 2 céggel)
-Juventus
-Mikom
-Esetleg Sunshine
Sunshine tanulva múltkori hibáiból, lehet, nagyobb díjajánlatot és jobb műsortervet készített, és beadták erre is.
A Juventus pedig 100 %.
101,6-nál Gazdaságira gondoltunk még, de ők most nem tudom, mit akarnak, milyen helyzetben vannak, Lánchíd meg nem tudom, hogy beadhatja kereskedelmi frekvenciára. Klub 101,6-nál is volt, lehet, ezt is megpróbálták.
A Plusz példáját követve jöhetne a 88, de terjeszkedés gyanánt Gong sem kizárt. Bár elég messzire jönnének már akkor (jó, lehet ez a kettő már nagyon vad gondolat).
Azért remélem lesz minimum egy tisztán helyi pályázó.
A Mikom világéletében az aktuálpolitika szócsöve volt a városban, nagyon hiányzik a portfólióból egy rádió, nem drága a freki és csiripelnek a verebek is erősen...
Zoey írta:Elárulom, hogy pályázott a rádió 1 a 101,6-ra....TG írta:A 96,3-at megtippelemRádió 1 a 101,6-ra sem pályázott, Mikom nincs túl jó anyagi helyzetben, így őket nem gondolom biztosnak.
-Rádió 1 (legalább 2 céggel)
-Juventus
-Mikom
-Esetleg Sunshine
Sunshine tanulva múltkori hibáiból, lehet, nagyobb díjajánlatot és jobb műsortervet készített, és beadták erre is.
A Juventus pedig 100 %.
101,6-nál Gazdaságira gondoltunk még, de ők most nem tudom, mit akarnak, milyen helyzetben vannak, Lánchíd meg nem tudom, hogy beadhatja kereskedelmi frekvenciára. Klub 101,6-nál is volt, lehet, ezt is megpróbálták.
A Plusz példáját követve jöhetne a 88, de terjeszkedés gyanánt Gong sem kizárt. Bár elég messzire jönnének már akkor (jó, lehet ez a kettő már nagyon vad gondolat).
Azért remélem lesz minimum egy tisztán helyi pályázó.