RADIOSITE Fórum

• TV2 Csoport (TV2, SuperTV2, FEM3, Mozi+, Izaura TV, Spíler 1-2, TV2 Séf, stb.)

#99921  Szerző: Glenn

adminisztrator írta:Szerintem ez fogja kinyírni a tévét,
Szerintem nem fogja kinyírni, csak átalakítani. Emlékezz, mit jósoltak a 90-es évek végén a tematikus csatornák megjelenésekor: a vegyes kínálatú tévék eltűnnek, mert a tematikus adókon bárki bármikor neki való műfajt nézhet. Hát nem hogy nem tűntek el, hanem virágzanak...
 #99904  Szerző: markfelt

Pasa írta:Újabb szutyok, hogy ezt még hova lehet fokozni???
Csak várj. :gonosz:

-------

Viszont: http://www.origo.hu/techbazis/20120711- ... az-eu.html

Végre! Szerintem ez fogja kinyírni a tévét, ahogy ez már az USA-ban is érződni kezd. Oké, itt is lesznek rettenetesen buta tartalmak, de legalább nem akarják ököllel ledugni a torkodon és tényleg azt nézel, amit akarsz.

Sokan azt hiszik, hogy a Hulu és a Netflix ilyen számítógép-képernyő-előtt-púposodós lesz, de természetesen ezekhez is igényelhető lesz saját Set Top Box (vagy Roku, Apple TV stb.). A havi előfizetési díj meg kb a kábeltévé csomagok árával egyenértékű, legalábbis Amerikában, de sok konstrukció van.

Mégiscsak jobb, mint Paprika, Reflektor meg Dekó tévékkel teletömött csomag havi hétezeröccázért hádéban pévéerrel.

Ezek előszeleként egyébként - mivel már itthon is elérhető az iTunes -, az Apple TV működik jelenleg is: http://www.apple.com/hu/appletv/
Csak MÉG drága a tartalom, igaz a vas annyira nem.

(Egyébként EGY ISMERŐSÖM vett egy Asus médialejátszót, szerzett egy ncore meg bithumen accountot és ezóta nem nagyon néz tévét a dokucsatornákon kívül. :) De ez AZ ISMERŐS fizetne a Huluért és a Netflixért, ha lenne.).
 #99897  Szerző: Glenn

Újabb szutyok, hogy ezt még hova lehet fokozni???
 #99873  Szerző: mlaszlo

hd írta: Gondolom nem titkolt céljuk, hogy a tanultabb, jobb státuszú rétegek megcélzásával egyetemben az új csatornával egy új minőséget és új szolgáltatásokat is bevezessenek, ami a TV2-n sok esetben csak részben lesz elérhető. A "TV2 VIP-klubja" szerintem erre utalhat.
Marad a célközönség ugyanaz, mert a közleményben is azt írják, hogy egyes TV2-es műsorok kiterjesztése is a SuperTV2-re kerül. Gondolom az lesz, hogy pl. 3-4 perces aktív lesz a TV2-őn, a hosszabb kiadás pedig megy a SuperTV2-re.
 #99870  Szerző: hd

mlaszlo írta:Én a helyükben teljesen új nevet vezettem volna be, az elmúlt évek eredményeit látva a TV2-nek szinte minden korábbi saját vagy más országban sikeresen futott formátumot sikerült megbuktatnia.
Egy rebranddel a zászlóshajó, ingyenes csatornát lehetne ismét vonzóvá tenni, és megerősíteni, de most nem pont ez akarják, csak a mostani állapotokat szeretnék fenntartani. De még ha meg is tennék, lehet, hogy rosszul sülne el, vagy ugyanolyan gagyi módon bonyolítanák le mint a többi dolgot, és nagyobb veszteséggel jönnének ki belőle mint nélküle. A jelenlegi környezetben szerintem nem realitás, hogy ezt megtegyék.
mlaszlo írta:Ezek után szerintem nem én vagyok az egyetlen, aki a TV2-től nem éppen felsőbbrendűségre számít.
Gondolom nem titkolt céljuk, hogy a tanultabb, jobb státuszú rétegek megcélzásával egyetemben az új csatornával egy új minőséget és új szolgáltatásokat is bevezessenek, ami a TV2-n sok esetben csak részben lesz elérhető. A "TV2 VIP-klubja" szerintem erre utalhat.
mlaszlo írta:Jelenleg a HD még nagyon sok helyen prémiumnak számít, a németeknél is kódoltan, fizetősként indultak egy a nagyobb kereskedelmi csatornák HD változatai.
Nem a HD-ra gondoltam, hanem a tartalomra. De a kereskedelmi csatornák HD változatainak ingyenességére is van példa, nem is messze, lásd: Csehország, Lengyelország, Románia
 #99866  Szerző: mlaszlo

hd írta: A TV2 Plusz vagy a TV2 Extra biztos nem fejezte volna ki ennyire a csatorna felsőbbrendűségét a TV2-höz képest, és kimondani is könnyebb. Nem a legjobb, de érthető a választás.
Én a helyükben teljesen új nevet vezettem volna be, az elmúlt évek eredményeit látva a TV2-nek szinte minden korábbi saját vagy más országban sikeresen futott formátumot sikerült megbuktatnia. Ezek után szerintem nem én vagyok az egyetlen, aki a TV2-től nem éppen felsőbbrendűségre számít.
A FEM3 és a PRO4 sem lett igazán sikeres csatorna, hétvégenként a FEM3-on állandóan 5-6 éves megasztárokat ismételgetnek.
hd írta: Rájuk is fér a minőségbeli előremozdulás, bár azt sajnálom, hogy itthon csak fizetősen, prémiumként lehet majd megkapni azt, ami máshol az FTA kereskedelmi csatornáknál alapvető.
Jelenleg a HD még nagyon sok helyen prémiumnak számít, a németeknél is kódoltan, fizetősként indultak egy a nagyobb kereskedelmi csatornák HD változatai.
 #99864  Szerző: hd

mlaszlo írta:
Valami jobb nevet is kitalálhatta volna, mint a SuperTV2.
A TV2 Plusz vagy a TV2 Extra biztos nem fejezte volna ki ennyire a csatorna felsőbbrendűségét a TV2-höz képest, és kimondani is könnyebb. Nem a legjobb, de érthető a választás.
adminisztrator írta:Észbekaptak. Legalábbis a TV2.
Novembertől TV2 HD + SuperTV2 HD
Rájuk is fér a minőségbeli előremozdulás, bár azt sajnálom, hogy itthon csak fizetősen, prémiumként lehet majd megkapni azt, ami máshol az FTA kereskedelmi csatornáknál alapvető.
 #99863  Szerző: mlaszlo

adminisztrator írta:Észbekaptak. Legalábbis a TV2.
Novembertől TV2 HD + SuperTV2 HD
Valami jobb nevet is kitalálhatta volna, mint a SuperTV2.
Viszont ezzel két nem olcsó csatorna is érkezhet a szolgáltatókhoz, kérdés ki látja majd a kárát, gondolom nem a senki által nem nézett olcsó csatornák fognak kikerülni, hanem a drágábbak :(
  • 1
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 203