RADIOSITE Fórum

• MTVA (M1, M2, M3.hu, M4 Sport, M5, Duna, Duna World)

#103625  Szerző: Csongii

Nem emlékszem rá, hogy írtátok e már itt. Kíváncsi lennék, hogy a reklámoknál ezek az arcok mit jelentenek?? Vagy kik ők? Csupán engem zavar? :mellow:
 #103537  Szerző: LuciFerko

rmihaly76 írta:Ez igy nagyon finom megfogalmazas volt... DVB-T-n nezve nagyon latvanyos volt a Balatoni nyar c. musor "minosege".
Komolyan azthittem elsore, hogy valami elromlott vagy elallitodott nalam. :S
mlaszlo írta: ...de pl. a Balatoni nyár c. műsornak sem volt a legjobb a minősége.
Analógon is rosszabb volt a többinél.
 #103528  Szerző: asimov

Ez igy nagyon finom megfogalmazas volt... DVB-T-n nezve nagyon latvanyos volt a Balatoni nyar c. musor "minosege".
Komolyan azthittem elsore, hogy valami elromlott vagy elallitodott nalam. :S
mlaszlo írta: ...de pl. a Balatoni nyár c. műsornak sem volt a legjobb a minősége.
 #103524  Szerző: tomee87

Elképzelhető, hogy azért, mert sokat nem is az MTVA csinál, hanem helyi TV-k, helyi stúdiók (azért van még sokszor a régi kék mtv-s mikrofon, mert nem kaptak újat).
Nem is gondolnátok, hogy mennyi híradó/riport bejátszást vesznek meg a helyi TV-ktől az országos TV-k.
Például az Echo TV-n nem egyszer láttam már a sátoraljaújhelyi Zemplén TV által készített híradó riportot.
 #103521  Szerző: mlaszlo

djlacee írta: Erre lennének jók a regionális stúdiók, hogy azok csinálják meg a nemzetiségi műsorokat, és csak azokon a területeken menjenek, ahol azok a nemzetiségek élnek
Ez igaz, de az is megoldás lehetne, ha az adott térségben fogható helyi tv sugározná, átvehetnék egymástól az anyagokat. Csak hát nálunk ilyen jellegű együttműködések nem jellemzőek. A Hálózat TV jó kezdeményezés volt, de sajnos nem igazán sikerült nekik eredményeket elérni.
 #103520  Szerző: djlacee

mlaszlo írta:
djlacee írta: Az egész műsor nagyon rossz minőségű, nem beszélve az égetett retro betűtípusú feliratról. Egyáltalán minek égetett felirat? Mehetne ez is a TXT -n meg DVB-n
Gondolom ez csak nyűg az MTV-nek, így a lehető legalacsonyabb költséggel próbálja kihozni. Én inkább azt a kérdést tenném fel, hogy egyáltalán szükség van-e ezekre a műsorokra, érdekli-e egyáltalán az adott nemzetiséget.
Erre lennének jók a regionális stúdiók, hogy azok csinálják meg a nemzetiségi műsorokat, és csak azokon a területeken menjenek, ahol azok a nemzetiségek élnek
 #103519  Szerző: mlaszlo

djlacee írta: Az egész műsor nagyon rossz minőségű, nem beszélve az égetett retro betűtípusú feliratról. Egyáltalán minek égetett felirat? Mehetne ez is a TXT -n meg DVB-n
Gondolom ez csak nyűg az MTV-nek, így a lehető legalacsonyabb költséggel próbálja kihozni. Én inkább azt a kérdést tenném fel, hogy egyáltalán szükség van-e ezekre a műsorokra, érdekli-e egyáltalán az adott nemzetiséget.
 #103518  Szerző: djlacee

mlaszlo írta:
djlacee írta:A nemzetiségi műsorok direkt ilyen gyér minőségűek?
Több műsornál is előfordul, hogy a bejátszások rossz minőségűek, de pl. a Balatoni nyár c. műsornak sem volt a legjobb a minősége.
Az egész műsor nagyon rossz minőségű, nem beszélve az égetett retro betűtípusú feliratról. Egyáltalán minek égetett felirat? Mehetne ez is a TXT -n meg DVB-n
 #103517  Szerző: mlaszlo

djlacee írta:A nemzetiségi műsorok direkt ilyen gyér minőségűek?
Több műsornál is előfordul, hogy a bejátszások rossz minőségűek, de pl. a Balatoni nyár c. műsornak sem volt a legjobb a minősége.
 #103507  Szerző: djlacee

A nemzetiségi műsorok direkt ilyen gyér minőségűek?
  • 1
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 235