RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#160188  Szerző: asr27

dkemeny77 írta:Van élet a Music FM- en túl is! :)
Tudom.hogy engem próbálsz kóstolgatni, viszont javaslom, hogy ennyi idősen nekem ne mond meg a tutit!
Az, hogy neked az öreg malacképű rádiója, ami egyébként valószínűleg nem tisztességes úton, az állam által pumpált közpénzből, és vajna kaszinóiból adókedvezmények által elnyert pénzen keletkezett, unalmas hallgathatatlan szar a kedvenced, még nem muszáj mindenkinek imádnia, hallgatnia!
De nektek tizenéveseknek persze ez is megfelel, hiába vérzik több helyről is!
Én az első pár héten bele-belehallgattam, majd egyre inkább megutáltam, így több hónapja 1 percet sem hallgattam, és elsősorban nem azért, mert a kormány által pumpált pénzből alakult, illetve működik!
Jelenleg az egyetlen és utolsó zenés kereskedelmi rádió az országban a Music fm, ahol nem érzem azt, hogy 15-20 perc után muszáj elkapcsolni, mert baromi unalmas! Ott legalább nem a kormányt dicsérő, hazug hírek mennek óránként!
Szóval, amíg nem nősz fel annyira, hogy megértsd a dolgok háttereit is, addig ne osszad azt észt nekem! Köszönöm!
 #160187  Szerző: kukac

dkemeny77 írta:
kukac írta:
dkemeny77 írta:Csak igyekszem tiszta fejjel nekimenni a dolognak. De ha nem unod még az állandó baromságaidat, akkor csináld csak nyugodtan, ki vagyok én, hogy beleszóljak? :)
Ha szövegértési problémáid vannak (és amiatt magadra húzol olyat is, ami nem neked szólt), az a te bajod - viszont ezért ne másokat hibáztass!.. ;)
Nem is rád akartam reflektálni, rosszul idéztem be. Vannak hozzászólások, amikből okulunk, ilyen az, amikor mondjuk Te összeraksz egy szép hosszú üzenetet, és az ott leírtakat ALÁTÁMASZTOD. Ezzel szemben nem tudom miért kell olyat megtűrni, aki személyes ellentétei miatt teletrollkodja ezt a topicot. Van élet a Music FM- en túl is! :)
akkor viszont a félreértés kölcsönös volt (én a hódra értettem), úgyhogy szerintem nyomjunk egy reset! :geek:

--
nem, ezt csak én értettem félre, úgyhogy elnézést kérek! :D
 #160185  Szerző: dkemeny77

kukac írta:
dkemeny77 írta:Csak igyekszem tiszta fejjel nekimenni a dolognak. De ha nem unod még az állandó baromságaidat, akkor csináld csak nyugodtan, ki vagyok én, hogy beleszóljak? :)
Ha szövegértési problémáid vannak (és amiatt magadra húzol olyat is, ami nem neked szólt), az a te bajod - viszont ezért ne másokat hibáztass!.. ;)
Nem is rád akartam reflektálni, rosszul idéztem be. Vannak hozzászólások, amikből okulunk, ilyen az, amikor mondjuk Te összeraksz egy szép hosszú üzenetet, és az ott leírtakat ALÁTÁMASZTOD. Ezzel szemben nem tudom miért kell olyat megtűrni, aki személyes ellentétei miatt teletrollkodja ezt a topicot. Van élet a Music FM- en túl is! :)
 #160183  Szerző: kukac

#160175  Szerző: dkemeny77

kukac írta:
asr27 írta:
dkemeny77 írta:Személyes utálatodból ez egyenesen nem következik.
Miért véded őket, fiam? Tán te is kaptál egy kis zsebpénzt az öreg malacképűtől?
lol, üssétek! :D
Csak igyekszem tiszta fejjel nekimenni a dolognak. De ha nem unod még az állandó baromságaidat, akkor csináld csak nyugodtan, ki vagyok én, hogy beleszóljak? :)
 #160173  Szerző: szabogabor10

djlacee írta:Nem tudom, hogy sikerült összehozni, de ez a Discoshit most baromi jó zeneileg! Friss, igazi mai (top) slágerek, még én is írok ki zenéket(!!!)
Na ez tényleg rendben van. Nappal miért nem tud ilyen lenni?
 #160172  Szerző: thenewdeam0n

djlacee írta:Nem tudom, hogy sikerült összehozni, de ez a Discoshit most baromi jó zeneileg! Friss, igazi mai (top) slágerek, még én is írok ki zenéket(!!!)
A Discoshit-tel nem szokott baj lenni, illetve a Factoryval sem :) Egyedül a cooky mixe hallgathatatlan szar.
  • 1
  • 859
  • 860
  • 861
  • 862
  • 863
  • 1035