RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#160072  Szerző: thenewdeam0n

dkemeny77 írta:
noartist írta:Tetszik, hogy így visszanyúlnak a régi zenékhez néha. Music FM-en is szokás, és tényleg kellemes néha meghallgatni az elmúlt néhány évtized legjobb számait.
+1 :)
Pedig itt "Csak Igazi Mai Sláger Megy".
 #160070  Szerző: dkemeny77

noartist írta:Tetszik, hogy így visszanyúlnak a régi zenékhez néha. Music FM-en is szokás, és tényleg kellemes néha meghallgatni az elmúlt néhány évtized legjobb számait.
+1 :)
 #160059  Szerző: thenewdeam0n

gyattis írta:
janos01 írta:Ma nagyon durva ismétlések vannak. :megusta:
Hi. A Top50 ismétlését hallottad. Amióta van Rádió 1, azóta ismétlik a szombat délutáni Top50-et vasárnap délelőtt. Slágerlista műsorismétlése nem ördögtől való, még a Class Fm-en is volt (Áron idejében) most nem tudom, hogy van-e...
Az minden rádióban ismétlődő dolog a Top50.
 #160058  Szerző: noartist

Tetszik, hogy így visszanyúlnak a régi zenékhez néha. Music FM-en is szokás, és tényleg kellemes néha meghallgatni az elmúlt néhány évtized legjobb számait.
 #160057  Szerző: gyattis

Hi. A Top50 ismétlését hallottad. Amióta van Rádió 1, azóta ismétlik a szombat délutáni Top50-et vasárnap délelőtt. Slágerlista műsorismétlése nem ördögtől való, még a Class Fm-en is volt (Áron idejében) most nem tudom, hogy van-e...
 #160055  Szerző: thenewdeam0n

Igen? Akkor valaki Viberen visszairogat :D
 #160051  Szerző: janos01

Ma nagyon durva ismétlések vannak. :megusta:
 #160047  Szerző: Dawe1797

Az 1 órás mixre gondolok, amit a három DS DJ pörget.
 #160046  Szerző: thenewdeam0n

Akkor az a Factory.[/quote]

Szerintem ő is arra gondolt.
 #160045  Szerző: janos01

thenewdeam0n írta:
janos01 írta:
Dawe1797 írta:Szvsz. a Saturday Night Shit az egyetlen, ami miatt érdemes hallgatni ezt a rádiót! Ilyenkor végre nem a dög unalmas "igazi mai slágereket" mixelik. :yeah:
Az 1 órás mixröl beszélsz?
Ilyenkor 3 DJ csapat 3 mixet.
Akkor az a Factory.
  • 1
  • 864
  • 865
  • 866
  • 867
  • 868
  • 1035