Az csodálatos, mert Magyargencs nem a szomszédban van. 

Jó terjedést!
Ati7 írta:Nekem ma reggel tökéletes stereoban jött a 93.9, és még a class is hallgatható volt a szentesi Neo ellenére, nem beszélve a 107.2-ről, amit szinténAz egyszer biztos!
tökéletesen lehetett fogni, garázsban, sőt a Kossuthot is halványan lehetett hallani. Szerintem ez az egyik legjobb helyre elhelyezett gerincadó az országban!
donder írta:Tavaly nálam a 100,5 Class FM (Kab-hegy) kiütötte a 100,4 NEO FM-et (Szentes). + Jött már 93,9 MR2 is...LOL; én Kab-hegyet 1 szer fogtam Böszörményben a Kenwood-dal de az is 10 mp. volt és elszállt...
Gyurii91 írta:Elég jó a kínálat! Épp ma én is csináltam a garázsba, de olyan rosszul vette fel a teló, hogy inkább kitöröltem. (Elcsúszott a hang.) Komádi még messzebb van Debrecenhez, mint ide, de szebben jönnek az adók ott, mint itt. Gondolom északra van állítva...az is igen (vannak képeim is róla, majd felteszem) meg a 7 elemesen is (kényszerből) délre van állítva
djlacee írta:Nem akarok gonoszkodó lenni, de talán a garázs nem a legalkalmasabb DX-elésreNa ne viccelj tavaly ott ütötte ki az arab a komádi Kossuth-t!