RADIOSITE Fórum

• DVB-T

#89599  Szerző: szemilan

Pasa írta:Szerintem ki fogják addig húzni. Most nyáron lejár a TV2 és RTL koncessziója analógon, de valahogy maradni fognak szerintem, ami elég baj, mert csomó helyet foglalnak el a leendő digitális MUX-ok elől. Pláne többnyire a jobban terjedő alacsonyabb UHF frekiken adnak. Szomorú, de utolsók leszünk az átállásban a környéken.
Ott van még a 800 MHz, azon lehetne mobilinternet is.
Romábia hogy áll a dologgal? Úgy tudom ott a kábelhálózatok "uralkodnak" és kicsi az érdeklődés a földfelszíni vétel iránt.
Így nem is igazán érdekük átálni, ugyanakkor gyorsabb lehet.
 #89597  Szerző: Glenn

Szerintem ki fogják addig húzni. Most nyáron lejár a TV2 és RTL koncessziója analógon, de valahogy maradni fognak szerintem, ami elég baj, mert csomó helyet foglalnak el a leendő digitális MUX-ok elől. Pláne többnyire a jobban terjedő alacsonyabb UHF frekiken adnak. Szomorú, de utolsók leszünk az átállásban a környéken.
 #89546  Szerző: szemilan

rmihaly76 írta:Tenyleg 2014 decembere a teljes atallas legujjabb datuma (analog adok leallitasa) Magyarorszagon?
Úgy tudom az a legkésőbbi dátum. Annál tovább nem húzható a dolog.

Én úgy tudom, amint teljesülnek a kritériumok lekapcsolják.
 #89543  Szerző: asimov

Tenyleg 2014 decembere a teljes atallas legujjabb datuma (analog adok leallitasa) Magyarorszagon?
 #89296  Szerző: szemilan

LuciFerko írta:
mlaszlo írta:
LuciFerko írta: kihúztam mindent, akkor PICIT jobb volt de akkor is el-el ment.
Esetleg még a szomszédos szobákban lehet valami eszköz, más ötletem nincs, mitől ingadozhat a jelszint.
De mondom, az analóg tiszta... Tv2, RTL kabhegyről.
Az lényegtelen, a zavarérzékeny vevőknél egy lámpa felkapcsolása is képkockásodást, képkiesést tud okozni, ez a zavar, analóg adás esetében szinte észrevehetetlen.
 #89274  Szerző: LuciFerko

mlaszlo írta:
Esetleg még a szomszédos szobákban lehet valami eszköz, más ötletem nincs, mitől ingadozhat a jelszint.
De mondom, az analóg tiszta... Tv2, RTL kabhegyről.
 #89263  Szerző: mlaszlo

#89259  Szerző: hd

LuciFerko! A kütyü FM és DAB+ vételi képességeiről esetleg nem tudnál egy videót készíteni? :)
 #89230  Szerző: LuciFerko

mlaszlo írta:
LuciFerko írta: Ez már sokkal újabb.
Nincs esetleg valami elektromos eszköz a közelében, ami zavarhatná? Vezeték nélküli router?
kihúztam mindent, akkor PICIT jobb volt de akkor is el-el ment.
 #89210  Szerző: mlaszlo

LuciFerko írta: Ez már sokkal újabb.
Nincs esetleg valami elektromos eszköz a közelében, ami zavarhatná? Vezeték nélküli router?
  • 1
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 203