RADIOSITE Fórum

• Danubius Rádió

#9976  Szerző: tomee

djlacee írta:Bumeráng 5:51 :mrgreen:
De az is mi a francnak? Nem azért, mert olyan rohadtul sajnálom, hogy 4 előtt felkelnek, csak nem látom értelmét :)
 #9973  Szerző: djlacee

Bumeráng 5:51 :mrgreen:
 #9972  Szerző: tomee

Ja kben azon filloztam, hogy mért mindig kötelezően reggel 6-tól kezdődnek ezek a műsorok? 6-kor ember nem képes erre odafigyelni, és ezt ők is tudják, mert pl R1-en is megismétlik azokat a dolgokat 9 után, ami már reggel le ment. Más országokban mér nem gond, ha reggel 7-kor kezdődik egy műsor?
 #9969  Szerző: tomee

Jó Chriss, nyilván nem fogja belenyilatkozni az arcomba, hogy mit mennyiért csinál és miért, de azért ez az egész tényleg nonszensz :)
Az egészben az a nevetséges, hogy kvanagy promó után komolyan gondolták, hogy ilyen néven ilyen jellegű műsort fognak adásba tolni.
Tökmind1, engem igazából megnyugtat a tény, hogy legalább vannak rajtam kívül olyan emberek, akik ugyanezt gondolják, de annál inkább elkeserít, hogy másrészről ezt valaki képes élvezni. Eléggé elkeserítő, véleményem szerint. :?
 #9968  Szerző: mg

én olyannak képzelem el, hogy egy agyonfizetett műsorvezető beszél egy órában háromszor két percet a semmiről. és én vezessem.
és 10 óra előtt semmiképp ne kezdődjön.
 #9966  Szerző: MrG

bsector írta:Egyébként Ti milyennek képzelnétek el az ideális reggeli műsort? És ki vezesse?
Nekem a Kívánságreggel jött be régen. Na persze nem a GoldFM-en, hanem a régi Petőfin, Szabó Tamással és Babucs Krisztával.
Egyébként Horváth Gergely, meg a Simlis és Szende se rossz.
 #9965  Szerző: mg

bsector írta:Egyébként Ti milyennek képzelnétek el az ideális reggeli műsort? És ki vezesse?
legyen a címe Muzsikáló reggel és Becze Szilvia vezesse :)
 #9964  Szerző: bsector

Egyébként Ti milyennek képzelnétek el az ideális reggeli műsort? És ki vezesse?
 #9963  Szerző: MrG

mg írta:a Danubius Bukta egyébként találó is lenne :)
:D!
 #9962  Szerző: mg

a Danubius Bukta egyébként találó is lenne :)
  • 1
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 109