RADIOSITE Fórum

• Juventus Rádió

#88033  Szerző: asimov

Huhu...... anno... boldog, boldogtalan epitette a kulonfele vevoket erre a frekire :)
csabyke írta:Vissza a jóöreg 810kHz-re :))
 #88032  Szerző: csabyke

Vissza a jóöreg 810kHz-re :))
 #87965  Szerző: djlacee

Hát akkor majd hallgatod helyette azt, ami fog indulni a helyén!
 #87964  Szerző: DRoland

Én semmiképpen nem örülök a döntésnek, mert pl itt Nógrádban (főleg az északi részeken), de Heves megye jó részén is tökéletesen fogható a 104.0 Funradio 100kW kimenő teljesítmény :( http://www.radia.sk/vysielace/5_banska- ... -hora.html, még ha a Széchenyi hegyről is adnak, akkor is esélytelen. A kocsiból viszlát egy újabb adó... Ami a magyar rádióspiacon folyik, az egyszerűen felháborító, szép lassan (2009 nov 18-al kezdődően) minden (általam is) hallgatott rádió OFF AIR lett :(
(bocs a félig OFFért)
 #87948  Szerző: Snake

admin írta:Elképzelhető, sőt, valószínű, hogy a 103.9 és a Széchenyi hegyről fog sugározni.
Iszonyatosan örülnék neki, ha ez megtörténne! Egyéb okokból :troll:
 #87935  Szerző: asimov

A Gellert-hegyi 103.9/R1 itt is csak nagyon-nagyon halovanyan jon (es csak tetoantennaval!)
Allitolag a palyazatban eleg kicsi a kiirt vetelkorzet, joforman csak Budapestrol van szo. Ehhez kepest, az osszes Szechenyi-hegyi ado lazan elszol idaig es nem csak speci antennaval, hanem a jobb autoradiokban is. Most akkor...?
admin írta:Elképzelhető, sőt, valószínű, hogy a 103.9 és a Széchenyi hegyről fog sugározni.
 #87930  Szerző: markfelt

Elképzelhető, sőt, valószínű, hogy a 103.9 és a Széchenyi hegyről fog sugározni.
 #87925  Szerző: mate1993

Sziasztok! A juventust nem fogom tudni hallgatni a 103.9-n, mivel Pestmegye nyugati része teljesen kiesik a Gellért-hegyi adók vételkörzetéből. Biatorbágyon a magasabb pontokon még jön itt-ott az r1, de az alacsonyabb helyeken nem fogható. Széchenyi-hegyről sugárzott adók többségét legalább tudom hallgatni Biatorbágyon is. Én is örülök, hogy nyertek, de sajnálom, hogy csökken a vételkörzet.
 #87835  Szerző: radiogyuri5600

Az egyik szemem sír a másik nevet!Örülök mert nem szűnik meg a kedvenc rádióm a Juventus,de szomorú vagyok azért,mert itt Békéscsabán nem lehet majd fogni a 103.9-en a juvit,mert egyrészt kisebb a vételkörzete,másrészt pedig be zavarna a helyi csaba rádió ami a 104-en sugároz és még egy román is ami a 103.8-on van,úgyhogy semmi jó nincs a freki változásban számomra! :(
  • 1
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 260