RADIOSITE Fórum

• Class FM

#161262  Szerző: thenewdeam0n

adam1400 írta:Most egyáltalán sokaknak a Class vagy a Morning show fog hiányozni. Mert utóbbit tudom szeretik és azért esélyes a R1.

Viszont Abaházi,Garami és Piros hová fognak kerülni? Musicen eleve van hely éjszakára,délutánra és hétvégén reggel pl.
Honnan a büdös picsából veszed hogy R1, mert ezt írod mindenhova... Balázs ráadásul RTL-es nem fog Vajnának dolgozni
 #161260  Szerző: adam1400

Most egyáltalán sokaknak a Class vagy a Morning show fog hiányozni. Mert utóbbit tudom szeretik és azért esélyes a R1.

Viszont Abaházi,Garami és Piros hová fognak kerülni? Musicen eleve van hely éjszakára,délutánra és hétvégén reggel pl.
 #161259  Szerző: szabogabor10

Biztos vagyok benne.
 #161258  Szerző: csadam

admin írta:
csadam írta: Dehogy megy a Morning Show a Rádió 1-re, nem tudom, honnan jött ez az egész. Valóban, voltak olyan cikkek, miszerint felmerült ennek lehetősége is, de az nem ugyanaz a 100% biztossággal. Ráadásul Balázsék messze nem érnének el annyi embert a Rádió 1-gyel, mint a Class-szal, szóval ilyen szempontból nem érné meg nekik. Szerintem.
Csak aztán nehogy majd egyszer meglepődj. :)
Csak nem?! :o
 #161257  Szerző: markfelt

csadam írta:
egon2 írta:
noartist írta:Fogadni is kár lenne- itt a háttérben már minden le lehet zsírozva.

Tehát a Morning show megy a Rádió 1re?A Class Fm országos frekvenciáira mikor írnak ki pályázatot?
Dehogy megy a Morning Show a Rádió 1-re, nem tudom, honnan jött ez az egész. Valóban, voltak olyan cikkek, miszerint felmerült ennek lehetősége is, de az nem ugyanaz a 100% biztossággal. Ráadásul Balázsék messze nem érnének el annyi embert a Rádió 1-gyel, mint a Class-szal, szóval ilyen szempontból nem érné meg nekik. Szerintem.
Csak aztán nehogy majd egyszer meglepődj. :)
 #161256  Szerző: djlacee

Gr3g0ry írta:Volt olyan nap mikor Balázs nélkül is tudtak adást csinálni.....Most miért ne lenne így?
Cserben hagyni a hallgatókat az utolsó héten....elképzelhetetlen.
Menjünk be, aztán csináljunk mi!
 #161253  Szerző: Gr3g0ry

Volt olyan nap mikor Balázs nélkül is tudtak adást csinálni.....Most miért ne lenne így?
Cserben hagyni a hallgatókat az utolsó héten....elképzelhetetlen.
 #161252  Szerző: csadam

egon2 írta:
noartist írta:Fogadni is kár lenne- itt a háttérben már minden le lehet zsírozva.

Tehát a Morning show megy a Rádió 1re?A Class Fm országos frekvenciáira mikor írnak ki pályázatot?
Dehogy megy a Morning Show a Rádió 1-re, nem tudom, honnan jött ez az egész. Valóban, voltak olyan cikkek, miszerint felmerült ennek lehetősége is, de az nem ugyanaz a 100% biztossággal. Ráadásul Balázsék messze nem érnének el annyi embert a Rádió 1-gyel, mint a Class-szal, szóval ilyen szempontból nem érné meg nekik. Szerintem.
 #161251  Szerző: egon2

#161246  Szerző: noartist

Fogadni is kár lenne- itt a háttérben már minden le lehet zsírozva.
  • 1
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 510