RADIOSITE Fórum

• MTVA (M1, M2, M3.hu, M4 Sport, M5, Duna, Duna World)

#101511  Szerző: mlaszlo

Százmilliós új arculat a közmédiában

A kommunikációs osztály részletezése szerint a több, mint 103 millió forint tartalmazza az arculati elemek tervezésének, előállítási költségeit, a különféle díszlet-, és egyéb elemek megalkotását, a szobrok építésének és mozgatásának díját, 26 forgatási nap teljes költségét, az ebben szereplő 31 ezer 500 kilométernyi, Magyarországon megtett utat, 90 szereplő és statiszta díját, az egyenként 800 kg súlyú, 5 méteres arculati "land art" elemek megépítését, a további 2 méteres "land art" elemek elkészítését, a forgatási helyszínek bérlési és helyreállítási költségeit, az arculatot bemutató rendezvény és a logókat bemutató roadshow eddig rögzített teljes költségvetését, valamint azokat az eljárási díjakat, amelyek az arculati elemek védjegyeztetését ellentételezik. Ugyanakkor a lapunknak küldött válaszból kiderül, hogy sokkal magasabb a logókra fordított összeg, mint amiről eddig szó volt.

Minek kellett ezeket az ún. land art elemeket vinni mindenhová, nem kevés pénzért? Bőven megtette volna, ha utólag digitálisan ráillesztik a felvételekre.
 #101449  Szerző: asimov

London 2012; Magyar Olasz vizilabdamerkozes:
A DVB-T/HD adasban a kommentator hangjanak a hangereje neha nagyon szelsosegesen valtozott. (Ilyet eddig nem hallottam kozvetites kozben, vagy legalabbis nem tunt fel...)
 #101447  Szerző: Zoey

Nickman írta:
djlacee írta:Dunán van az a hang is, aki a NeoFM állomáshangja, őt hogy is hívják?
Kőszegi Ákos
Az m1/2-nek pedig Rátóti Zoltán, ugye? Nekem Ákos hangja jobban tetszik, lehetett volna fordítva. Persze a régebbi Galamb maradhatott volna, vele nem volt semmi bajom, viszont annak örülök, hogy a női hangot leváltották.
 #101445  Szerző: Nickman

djlacee írta:Dunán van az a hang is, aki a NeoFM állomáshangja, őt hogy is hívják?
Kőszegi Ákos
 #101444  Szerző: djlacee

Dunán van az a hang is, aki a NeoFM állomáshangja, őt hogy is hívják?
 #101443  Szerző: Zoey

Nem értem, a Dunának miért kellett külön csatornahang. Így már elég katyvaszok az ajánlók, mivel sok m1-es műsor ajánlója is fut ott, az m1/2-es station voice-okkal.
Ha jól tudom, Györgyi Anna az új női hang, míg az m1/2-n Pikali Gerda.
 #101112  Szerző: LuciFerko

Inkább magyar városok jellemző nevezetességeit kéne mutogatni a képek helyett, azzal nem lenne gondom.
 #101109  Szerző: moby67

Reklámra visszatérve: BORZALOM!!!!!!!!!
Ez a tájkép, utána fénykép (Géza,Budapest)
Amikor az RTL Klub indult nekik volt valami hasonló, igaz nem sokáig.
  • 1
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 235