RADIOSITE Fórum

• Danubius Rádió

#9961  Szerző: mg

isten hozott benneteket a magyar média világában, drágáim :)
 #9960  Szerző: Chriss

tomee írta:Pirítós, bmeg... Vér gáz, hogy a kvanagy kreatív stábtól ennyire futotta. Hány fogalmat fognak még a konyhából felhasználni??
Egyébként ezt a "annyiraviccesvolthogyösszepisáltamagát" baromságot ki a franc hiszi el?
dehát, most mit mondjon?
hogy csak a pénzért csinálom, mert egyébként fogalmam sincs, minek is kéne ott szólnia?
mert mondták, hogy sok pénzért a Janival hülyüljünk, oszt majd csak lesz valahogy?
ezt mégsem mondhatja...
RTL-ből meg Danubius-ból csak eltartom a családomat és tele tudom tankolni a V12-es Merga kupét...

nem is lenne ezzel baj, ha lenne mögötte valami minimális tudás...
a celeb vagyok hányinger műsorban is oda szartak, ahonnan ettek, azokat fikázták, akik nézettséget és bevételt hoztak a tv-nek, ergo az ő fizetésüket...
erre kapott rá valami tehetséges (?) dan-os igazgató, mert oda nem rádiósok (profik) kellenek, hanem SZTÁROK!!!
és a Balázska az, mert el tudja röhögni magát a saját poénjain...
még a Bochkor is azt mondta róla, hogy kivételesen tehetségesnek tartja... megnézhető a Sláger weblapján, amikor a Friderikusszal beszélget...
egyébként meggyőződésem, hogy a Bochkor is éppen azt a segget nyalja, amelyikhez érdeke fűződik...
 #9958  Szerző: bsector

tomee írta:bsector, kappucsínó már volt, de ez nem is változtat a lényegen :) Lesz még szerintem Danubius rántottás, meg szalonnás is, ha már az igényességnél tartunk. Nekem ez az egész kicsit olyan, mintha a két fiatal suhanc majd jól megnevetteti az országot, (akik mellesleg soha nem rádióztak még, még a Danubiusban se) miközben a "vén fasz" Rákóczi asszisztál mellettük. :)

:D :D :D :D
 #9957  Szerző: mg

mg írta:
bsector írta:Pirítós, Burékás, Króásszón, Bágett, Képviselőfánk,bukta... miit hagytam ki.... kappucsínó, presszó kávé, kakaó, tej és kakaóital, reggeli ital, juice, tükörtojás.... Danubius előtaggal. Tartanám a markomat, mint kreatív. :D
- Jó reggelt kívánunk, ez itt a Fél kiló kenyér szalonnával és vöröshagymával, lecsapatva fél szilvával a Danubius Rádióban...

basszákmeg :)
jaj, bocsánat, a Danubius Félkilókenyérszalonnávalésvöröshagymávalfélszilvávallecsapatva. :)
 #9956  Szerző: MrG

tomee írta:Lovászt kben ki is rúgták, vagy mi?
""Apai örömök elé néz""
 #9955  Szerző: mg

bsector írta:Pirítós, Burékás, Króásszón, Bágett, Képviselőfánk,bukta... miit hagytam ki.... kappucsínó, presszó kávé, kakaó, tej és kakaóital, reggeli ital, juice, tükörtojás.... Danubius előtaggal. Tartanám a markomat, mint kreatív. :D
- Jó reggelt kívánunk, ez itt a Fél kiló kenyér szalonnával és vöröshagymával, lecsapatva fél szilvával a Danubius Rádióban...

basszákmeg :)
 #9954  Szerző: tomee

Lovászt kben ki is rúgták, vagy mi?
 #9953  Szerző: tomee

bsector, kappucsínó már volt, de ez nem is változtat a lényegen :) Lesz még szerintem Danubius rántottás, meg szalonnás is, ha már az igényességnél tartunk. Nekem ez az egész kicsit olyan, mintha a két fiatal suhanc majd jól megnevetteti az országot, (akik mellesleg soha nem rádióztak még, még a Danubiusban se) miközben a "vén fasz" Rákóczi asszisztál mellettük. :)
 #9952  Szerző: MrG

LuciFerko írta:szabi mondtam én hogy nem bírod ki sokáig fórum nélkül..:P
Ejj ha tudnád mi állt a háttérben ... :)
 #9951  Szerző: LuciFerko

szabi mondtam én hogy nem bírod ki sokáig fórum nélkül..:P
  • 1
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 109