RADIOSITE Fórum

• Sláger FM

#154436  Szerző: szabogabor10

tomee írta:Nem lepne meg, ha már nem :D
Engem se, pont azért kérdezem.
 #154435  Szerző: tomee

Nem lepne meg, ha már nem :D
 #154433  Szerző: szabogabor10

Györke Attila itt dolgozik még? Ő asszem eddig hétvégén volt, most Dénes Tomi van itt.
 #154287  Szerző: BroCreSt

Wolfman írta:
BroCreSt írta:Meg a face-n is Juventus van még, az is elég gáz.
Már egy hete át lett írva. Azon, hogy ilyen sokáig tartott, nem csodálkozok, Facebookon az ilyen átnevezések eltartanak egy darabig.
Valóban!
Kész csoda.
Nem nézem túl sűrűn. :)
 #154282  Szerző: Wolfman

BroCreSt írta:Meg a face-n is Juventus van még, az is elég gáz.
Már egy hete át lett írva. Azon, hogy ilyen sokáig tartott, nem csodálkozok, Facebookon az ilyen átnevezések eltartanak egy darabig.
 #154279  Szerző: BroCreSt

Meg a face-n is Juventus van még, az is elég gáz.
 #154276  Szerző: LuciFerko

pébégáz írta:Visszaírták az RDS-t JUVENTUS-ra.
Szerintem csak kóder restart volt és nem tárolták le a SLAGERFM-et.
 #154274  Szerző: pébégáz

Visszaírták az RDS-t JUVENTUS-ra.
 #154242  Szerző: BroCreSt

A háttérrel egyetemben, mert hogy is mondjam, olyan gagyi.
A felsősorban lévő betűtípus is elég tré.
 #154241  Szerző: markfelt

Két észrevétel:

1) Szerintem Barabás Beát ideje lenne levenni: http://slagerfm.hu/oldal.php?oldal=42
2) A felső online hallgatós sáv nem valami esztétikus, felugró ablakban, vagy a logoval egyvonalban jobboldalt jobb lenne. NLINE - azért nem ártana még elé egy O, hiába kerek a lejátszógomb. A Sláger FM logo is bénán néz ki a sáv miatt, nincs középen, mintha be lett volna rúgva a webdesigner (rengeteg webdesigner alkoholista, szóval ez nem is meglepő). A logoval egy vonalban jobb oldalra lehetne tenni egy frekvenciát meg egy szlogent, ne adj isten éppen oda az online hallgatást, ahogy azt már írtam. Ja, ha hallgatom a streamet és böngészek a honlapon, leáll a stream. Szóval ezen nem ártana változtatni.

Amúgy jó az új weblap.
  • 1
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 102