RADIOSITE Fórum

• Rádiós technikai eszközök

#55654  Szerző: LuciFerko

:party:
 #55653  Szerző: donder

:D De mi nem olyan célból megyünk általában le... Olyanból is szakmán, de általában 6-7-8.-ik óra után hülyülni, meg csinálni pár urh oszcillátort... Ezzel szívatjuk a szünetben rádiót hallgató tanárokat... :) :boldog:
 #55651  Szerző: SzD

A kettőnek van köze egymáshoz. Tavaly hozzánk jöttek a műhelybe infosok, hogy tudják is, hogyan működik a gép. :) (Hú, de rohadtul nem hiányzik az iskola...)
 #55640  Szerző: donder

Majdnem... Az csak a másod...
Informatikán vagyok, de mikor tehetem mindig lemegyek valamelyik műhelybe... Vagy forrasztok/nyákot csinálok, vagy meg osztálytársammal csináljuk a Zsigulit' :D
Tanári felügyelet meg nem mindig van, így szoktunk kicsit hülyéskedni, meg ami javítandó van azt mindig akkor csináljuk meg... :)
 #55638  Szerző: SzD

donder írta:Majd belenézek suliban, ott van felszerelés, ami ehhez kell... :)
Csak nem elektronikát tanulsz? :)
 #55632  Szerző: donder

Ghee írta:
LuciFerko írta:ott valami visszacsatol a végfokba elég csúnyán!
Simán, valami gerjedés is lehet.
Majd belenézek suliban, ott van felszerelés, ami ehhez kell... :)
 #55629  Szerző: Ghee

LuciFerko írta:ott valami visszacsatol a végfokba elég csúnyán!
Simán, valami gerjedés is lehet.
 #55627  Szerző: LuciFerko

ott valami visszacsatol a végfokba elég csúnyán!
 #55623  Szerző: donder

Ghee írta:Mivel mérted a hőmérsékletet? Azért a 90 fok az kemény, olyankor már problémák is lehetnek a hangban. Nem szokott lekapcsolgatni a végerősítő-IC hőkorlátja?

Mindegy, valami nem oké - lehet végfok-IC hibás.
Egyszerő digit hőmérővel... Ez a max volt, de akkor nem is csodálkoztam, 4 órányi dx után... Most csak az átlagos 60°-ot produkálja, de ezt is soknak találom... :(
Hang...
Igen szokott a basszus elmenni, de csak az... már minden jól szól, már-már gyönyörűen... :)
 #55619  Szerző: Ghee

Mivel mérted a hőmérsékletet? Azért a 90 fok az kemény, olyankor már problémák is lehetnek a hangban. Nem szokott lekapcsolgatni a végerősítő-IC hőkorlátja?

Mindegy, valami nem oké - lehet végfok-IC hibás.
  • 1
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 128