RADIOSITE Fórum

• Kossuth Rádió

#94699  Szerző: Glenn

Itt is megkérdezem: nem volt ő hírolvasó 6-7 évvel ezelőtt a Klubrádióban is?
 #94698  Szerző: pébégáz

Nemcsak, hogy törölték a hangtárból az ominózus hírblokkot, de úgy vettem észre, hogy en bloc a hangtár nem működik. Operával és IE-vel is próbáltam.
 #94693  Szerző: cimbora

Teljesen önmagán kívül volt a hölgy. Hazugság hogy rosszullét miatt, egyértelműen részeg volt. Vagy bedrogozott.

Még ha sztrókot kapott volna, az hasonló lenne, de nem, ő részeg volt.
 #94688  Szerző: veterán

Reszeg volt.
Barmit megtennek hogy meg egyszer halljam azt a musort. :D
 #94687  Szerző: hd

https://www.facebook.com/mr1kossuthradi ... 8413111063

"Magyar Rádió Zrt. közleménye: Sajnálatos módon 2012. április 8-án, vasárnap 6 órakor a korrektül megszerkesztett hírek a Kossuth Rádióban a hírolvasó rosszulléte miatt zavarosan és hibásan hangzottak el. A Magyar Rádió Zrt. vezetése megértést és elnézést kér mindazoktól, akiket akaratlanul is megsérthettek vagy megbánthattak az elhangzottak."

A Hangtárból törölték a felvételt.
 #94184  Szerző: pébégáz

Reggel 7 körül bekapcsoltam a rádiót. A 91,3 ; a 105,6 és a 107,8 a Csend Hangjait sugározza. A 107,8-on van RDS, a másik kettő nem jön be olyan erősen. A többi URH-frekivel nem tudom mi van, feltételezem, azokon is ugyanez a helyzet. Az AM megy.

Frissítés: 7.32-kor újra megszólalt.
 #93402  Szerző: mihalylovics

FLaci81 írta:
Chucky írta:
Ati7 írta:Bizony van. Az lenne a jelentősége, hogy minden hangszínt ki tud-e csikarni magából az adó, így ellenőrzik.A vett oldalon szerintem nem sok jelentősége van. ;)
Ezt csak az AH Rt. kéri, a rádióadóktól-(már amelyiktől)-így tehát nem a rádiótelephelyekről, hanem a rádióstúdiókból adják át a jelet az adóhoz.
Köszi! :)

Emlékeztek a 80-as évekre? Amikor minden nap délelőtt sugároztak beállítóhangokat a sztereó vevővel rendelkezők számára? Pl volt egy zongorafelvétel, melyet hol a bal, hogy a jobb csatornán adtak, illetve gongütések. :)
Én emlékszem ilyenre, sőőt asszem még a 90s évek elején is volt ilyen, a jó kis Videoton RM 5642 S -sel öröm volt hallgatni! :)

Valaki ezeket nem vette föl, az utókor számára? Szívesen visszahallgatnám! Szép emlékek...:)
 #88532  Szerző: LuciFerko

Csongii írta:
FLaci81 írta: Megfelelő magasságból és antennával elvileg már 10w-tal be lehetne szórni a fővárost.
Ez nagyon is igaz, jó múltkórjában beszélgettem egy kaposvári ismerősömmel, aki ezekben nagyon otthon van. tesztelési célból szokott "kalózkodni" (azért rakom "" jelbe, mert nem ad rajta igazán semmit, csak ismerősöktől kér visszajelzést, hogy hallottak e X hangot azt kész. ). Ő mondta, hogy pl a kábel az adótól az antennáig nagyon sokat számít. Meg van a megfelelő méretbeli arány, amire szükség van és mindjárt akár egy 10W-os adóval is akár 20-30 km-t is meg lehet szórni. Én meg csak pislogtam, mint hal a szatyorban. :shock:
0,7 wattal meg akár 15 km-et is el lehet szólni, szintén szigorúan tesztelési céllal :)
  • 1
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 167