RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#159005  Szerző: dkemeny77

janos01 írta:
dkemeny77 írta:A DS nagyon durván ki van égve.
...és szerintem nagyon korán vannak!
A DS már sajnos nem is DS ilyen szempontból...Megvan kötve a kezük.
Hol nem?
Azt hiszed Dénes Tamás saját magának válogat? Nem? Waooo
És Vágó Piros? Nem? Ki gondolta volna?

Kell még sorolnom? :stare:
 #159004  Szerző: janos01

dkemeny77 írta:A DS nagyon durván ki van égve.
A DS már sajnos nem is DS ilyen szempontból...Megvan kötve a kezük.
 #159003  Szerző: markfelt

Tény, hogy a nagyközönség egy sokkal színesebb - elsősorban szöveges - tartalomhoz szokott a Music FM-en, de a R1 most a régi önmagához képest is szar. Egyszerűen béna a programming.

Emellett egyébként a zenei szelekció tökéletes, az arculat viszont ismételten csak elavult - nemcsak kiégett, egyszerűen nem modern.

Pedig ezen a téren a R1 - ugyanezzel a stábbal - mindig is pionír volt a hazai piacon.
 #159002  Szerző: dkemeny77

A DS nagyon durván ki van égve.
 #159001  Szerző: janos01

noartist írta:
janos01 írta:Meg elnézést kérnék az elősző hülyeségemért, de sajnos ismerek 1-2 embert, akik a szignál miatt hallgattják, esküszöm. :D Visszatérve a műsorok unalmasságához, nekem az egész olyan ürsenek tűnik, alig van műsorvezető, és még amikor az egyik elköszön, nemis kommunikál a kövi műsorvezetővel, meg semmi, és még az órakezdőbe sem beszél bele. Műsor is alig van, szórakoztatás semmi. Dj-ből van csak sok, viszont ők is csakis egyedül vezetik a műsort, és a szerkeztők által kijelölt zenéket játszák (nagyrészben), kivéve a Discos Hit műsorvezetőit, akik így 3 hónap után nem is nevezhetőek Dj-knek a műsoruk alapján sajnos. És a szignálok is ritka unalmasak....Szerintem össze van csapva az egész rádió. 0 elképzeléssel..És mivel alig van műsorvezető, az az 50 unalmas zene, amit játszanak, még unalmasabbnak tűnik.
Gondolom, senkit sem zavar, ha nincs meg a szövegarány- legalábbis vizsgálat nem lenne, szóval mindent szabad. :)
A Disco's Hit a-tól z-ig szörnyű, már a korábbi Rádió 1-ben is az volt.

Semmi létjogosultsága a rádiónak, de akkora hátszéllel dolgoznak, hogy hagyjuk is a szakmázást- felesleges.
Igazából szerintem a Dischos Hittel csak az volt a baj, hogy nem adtak a Dj-knek szabadságot. Most pedig ugyanazt művelik a Dj Factory Djk-kel...Mindig ugyanazokat a zenéket hallom, álljon a lemezjátszóknál Newik, vagy Bricklake.. teljesen mindegy. Mindig a Ghengis Khan, vagy Hello Friday, Listen to the talk, stb...
 #159000  Szerző: noartist

janos01 írta:Meg elnézést kérnék az elősző hülyeségemért, de sajnos ismerek 1-2 embert, akik a szignál miatt hallgattják, esküszöm. :D Visszatérve a műsorok unalmasságához, nekem az egész olyan ürsenek tűnik, alig van műsorvezető, és még amikor az egyik elköszön, nemis kommunikál a kövi műsorvezetővel, meg semmi, és még az órakezdőbe sem beszél bele. Műsor is alig van, szórakoztatás semmi. Dj-ből van csak sok, viszont ők is csakis egyedül vezetik a műsort, és a szerkeztők által kijelölt zenéket játszák (nagyrészben), kivéve a Discos Hit műsorvezetőit, akik így 3 hónap után nem is nevezhetőek Dj-knek a műsoruk alapján sajnos. És a szignálok is ritka unalmasak....Szerintem össze van csapva az egész rádió. 0 elképzeléssel..És mivel alig van műsorvezető, az az 50 unalmas zene, amit játszanak, még unalmasabbnak tűnik.
Gondolom, senkit sem zavar, ha nincs meg a szövegarány- legalábbis vizsgálat nem lenne, szóval mindent szabad. :)
A Disco's Hit a-tól z-ig szörnyű, már a korábbi Rádió 1-ben is az volt.

Semmi létjogosultsága a rádiónak, de akkora hátszéllel dolgoznak, hogy hagyjuk is a szakmázást- felesleges.
 #158999  Szerző: janos01

Meg elnézést kérnék az elősző hülyeségemért, de sajnos ismerek 1-2 embert, akik a szignál miatt hallgattják, esküszöm. :D Visszatérve a műsorok unalmasságához, nekem az egész olyan ürsenek tűnik, alig van műsorvezető, és még amikor az egyik elköszön, nemis kommunikál a kövi műsorvezetővel, meg semmi, és még az órakezdőbe sem beszél bele. Műsor is alig van, szórakoztatás semmi. Dj-ből van csak sok, viszont ők is csakis egyedül vezetik a műsort, és a szerkeztők által kijelölt zenéket játszák (nagyrészben), kivéve a Discos Hit műsorvezetőit, akik így 3 hónap után nem is nevezhetőek Dj-knek a műsoruk alapján sajnos. És a szignálok is ritka unalmasak....Szerintem össze van csapva az egész rádió. 0 elképzeléssel..És mivel alig van műsorvezető, az az 50 unalmas zene, amit játszanak, még unalmasabbnak tűnik.
 #158997  Szerző: Milán

Jó, hát ezt így nem akartam leírni :D
 #158995  Szerző: janos01

Milán írta:Tobbek kozott marha unalmas. De valakinek biztos tetszik. (A programigazgatonak(?) biztosan)
Szerintem meg nem csak a reggeli müsor unalmas. :D
 #158993  Szerző: Milán

Tobbek kozott marha unalmas. De valakinek biztos tetszik. (A programigazgatonak(?) biztosan)
  • 1
  • 897
  • 898
  • 899
  • 900
  • 901
  • 1036