RADIOSITE Fórum

• A rádiós piac

#201598  Szerző: Milán

A weboldalon a Sunshine FM streamje szól.
 #201596  Szerző: asr27

Úgy tűnik, valami készül a marcali 88.0 frekvencián.
Már átírták a Radio Plusz facebook oldalán a rádió nevét N-Joy rádióra és a profilképet is lecserélték.

Szerk. : Már a weboldal is készülőben van.
 #201123  Szerző: asr27

djlacee írta:Rá se merek akkor kérdezni, hogy itt ki ismeri az OTL-t. (Petőfi Elektrikben ment DJ Gozthnak köszönhetően)
Keszthelyen, nyáron a Viviera Beach-en szokott zenélni...
 #201121  Szerző: knoskamatee

djlacee írta:Rá se merek akkor kérdezni, hogy itt ki ismeri az OTL-t. (Petőfi Elektrikben ment DJ Gozthnak köszönhetően)
jelen! 🫡
(de hiányoznak az Elektrikes szettjei! a Base FM-en, amiket tol azt a szintet meg se közelíti)
 #201119  Szerző: djlacee

Rá se merek akkor kérdezni, hogy itt ki ismeri az OTL-t. (Petőfi Elektrikben ment DJ Gozthnak köszönhetően)
 #201118  Szerző: IstvánB

Pont hasonlón gondolkodtam.
Lill Frak 24 éves, mai tinik szeretik, én meg nézek mi ez. Ha nem olvasom a szöveget, nem értem.

Bezzeg anno Sub Bass Monster, amikor 15 éves voltam az volt a csúcs. És számomra ma is érték.

Aztán utána néztem: akkor Szabi volt 22. Én meg a 15 éves tini...
Szóval ugyan az a lemez, pörög mindig újra és újra. Most én vagyok aki megöregedett. :(
 #201116  Szerző: shadoe

altermanus írta: 2023.11.26. 12:36 Nem a Petőfi topikba írom, mert szerintem sokrétű amit kérdezni akarok.
Nem az lehet a baj, hogy kiöregedtünk a mai zenei világból?
Akármikor megyek nyáron az utcán, ezek a ,,YouTube cigány repperek" mennek a mai fiatalok hangszóróiból. Nekem nem tetszik, sőt a Petőfi is ontja magából ezt a szennyet.
Rácz Gergő, Dzsúdló, BSW.
Amikor én hallgattam Péterffy Borit, vagy HS7-et, esetleg Vad Fruttikat, akkor az volt apámnak a kérdése, hithű kocsmázával, hogy ,,mennyit kell inni ahhoz, hogy ezt élvezni lehessen?"
Megy itthon a Petőfi, de akár a helyi rádiót is mondhatnám (Körmend FM), abba is megszólal egy AK26, vagy Dzsúdló dal, párom hangosan énekli a szövegét.
Szóval nem lehet, hogy kiöregedtünk és azért nem tetszenek ezek a dalok?
Nem mi öregedtünk ki, zeneileg elfajzott korszakban élünk.
Majd az idő ledarálja ezt a sok szart. A 90-es évek szemétjétől is megszabadultunk.
 #201112  Szerző: knoskamatee

altermanus írta: Szóval nem lehet, hogy kiöregedtünk és azért nem tetszenek ezek a dalok?
pontosan, de egy picit összetettebb.
most már ott tartunk, hogy a korosztályom 80%-a nyomja a home stúdiózást, mindenki egymást nyalja és olyan nevek kerülnek elő itt is, hogy egymásra olyan értetlenül nézünk, mint most te ezekre a "YT felkapott" muzsikusokra.
Zorz, Beatrick, HundredSins, NLP ismeretlennek hangoznak, de ezrek-tízezrek imádják.
pedig az imádott Petőfi TV is próbálkozott, hogy felcsípje az egyiküket: https://youtu.be/PElPriIo5mE?si
 #201103  Szerző: altermanus

Nem a Petőfi topikba írom, mert szerintem sokrétű amit kérdezni akarok.
Nem az lehet a baj, hogy kiöregedtünk a mai zenei világból?
Akármikor megyek nyáron az utcán, ezek a ,,YouTube cigány repperek" mennek a mai fiatalok hangszóróiból. Nekem nem tetszik, sőt a Petőfi is ontja magából ezt a szennyet.
Rácz Gergő, Dzsúdló, BSW.
Amikor én hallgattam Péterffy Borit, vagy HS7-et, esetleg Vad Fruttikat, akkor az volt apámnak a kérdése, hithű kocsmázával, hogy ,,mennyit kell inni ahhoz, hogy ezt élvezni lehessen?"
Megy itthon a Petőfi, de akár a helyi rádiót is mondhatnám (Körmend FM), abba is megszólal egy AK26, vagy Dzsúdló dal, párom hangosan énekli a szövegét.
Szóval nem lehet, hogy kiöregedtünk és azért nem tetszenek ezek a dalok?
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 200