RADIOSITE Fórum

• Megszűnt rádiók

#53852  Szerző: Attis

LuciFerko írta:
csokie írta:Régen volt egy Dombóvári rádió, az volt a neve hogy Rádió Joker. Gondolom a Rádió 1 vehette meg. Kinek milyen infója van erről a volt rádióról?
95.3 mhz-en ment, ittis jött régen, mikor nem adott a Klub. tudtommal egy villám szétcsapta a cuccokat, és nem volt pénz újra...
Egy pillanatig nem szólt a Rádió1 Dombóváron.
A Joker 2003-ban az akkor induló Enjoy-hálózat alapító tagja volt. Nagyjából úgy működött, mint a mostani hálózat. 2004-ben lejárt a frekvencia engedélyük, és nem kértek hosszabbítást. Ennyi.
 #53795  Szerző: csokie

És akkor nem kellett volna már réges-régen újrapályáztatni vagy valami? Az meg hogy a villámvédelemmel nem foglalkoztak, az egyéni szoc.prob. :) De legalább jó helyi rádió volt.
 #53783  Szerző: LuciFerko

csokie írta:Régen volt egy Dombóvári rádió, az volt a neve hogy Rádió Joker. Gondolom a Rádió 1 vehette meg. Kinek milyen infója van erről a volt rádióról?
95.3 mhz-en ment, ittis jött régen, mikor nem adott a Klub. tudtommal egy villám szétcsapta a cuccokat, és nem volt pénz újra...
 #53782  Szerző: csokie

Régen volt egy Dombóvári rádió, az volt a neve hogy Rádió Joker. Gondolom a Rádió 1 vehette meg. Kinek milyen infója van erről a volt rádióról?
 #52831  Szerző: Zsolt

Pasa írta:
Zsolt írta:Én nem tudok róla, hogy a cafénak lett-e volna köze hozzá.
Nem olvastad el az általam belinkelt két cikket... :x
Jól gondolod. :(
 #52655  Szerző: Pasa

Zsolt írta:Én nem tudok róla, hogy a cafénak lett-e volna köze hozzá.
Nem olvastad el az általam belinkelt két cikket... :x
 #52635  Szerző: Zsolt

Ghee írta:Ravasznak van igaza, még volt olyan is mikor a 98.6-on is a SoundWave műsora ment... és, hát aki ismeri a neveket, azok tudják, hogy Ők mind radiocafés munkatársak ill. némelyikük csak volt.
Sajna egy percet se hallottam a rádióból, csak a hírekre emlékeztem, de ezek szerint rosszul. :D
 #52632  Szerző: ravasz

LuciFerko írta:és a zenék is hasonlóak voltak :yes:
És ez volt az 50ezredik hozzászólás. :D
 #52630  Szerző: LuciFerko

és a zenék is hasonlóak voltak :yes:
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 15