RADIOSITE Fórum

• Discovery (Discovery, TLC, ID, Animal Planet, Eurosport...)

#49870  Szerző: drkotasz

Mauro, tedd már meg, légyszi, hogy éjszakára belősz valami felvevőt a kis Discoverykre, nehogy lemaradjunk a magyar előzetesekről.
Ha megvan, akkor küldd már el légyszi dvd-n, kifizetem a lemezt.
Cím: Pszichoterápiás és Pszichiátriai Rehabilitációs Intézet, 1223 Budapest, Jókai Mór u. 21.-23., Dr. Kotász Kálmán részére. Köszi!
 #49864  Szerző: Mauro

AP-n magyarul ment Discovery HD Showcase előztesse. De minek ha maga csati nem magyar nyelvű.
 #49720  Szerző: Mauro

ID-n is magyarul szólt tegnap néhány előzetes.
:)
 #49608  Szerző: Mauro

Gyurii91 írta:
Mauro írta:Animal Planet-n is magyarul szól már néhány előzetes.
Discovery World-ön is.
Tudom írtam is 28.-i hozászolásomba.
;)
 #49591  Szerző: Gyurii91

Mauro írta:Animal Planet-n is magyarul szól már néhány előzetes.
Discovery World-ön is.
 #49561  Szerző: Mauro

Animal Planet-n is magyarul szól már néhány előzetes.
 #49242  Szerző: puszilgatógép

Korrekt válasz tőlük a kérdés elküldését követően 15 percen belül:

Thank you for contacting Discovery Networks Europe Viewer Relations.
We have experienced some technical problems with the transmission of our channels which means some of the programmes aired were different to the advertised schedules.
We are currently running a normal service, although some of our SD channels may experience a change to the advertised schedule during the night on Tuesday and Wednesday as we work to fully rectify the situation.
Our HD channels have not been affected and will continue to run to schedule.

Kind regards,
Mike
Discovery Networks Europe Viewer Relations Team

Ezalapján szerintem meghülyült a lebonyolító programjuk és összevissza kezdte el adni a műsorokat, és most javítják, addig meg kiírják a műsor előtt, hogy bocsi.
 #49183  Szerző: LuciFerko

puszilgatógép írta:Nem tudom mi a nyavalya lehet a Discovery playout központjában,de már kb. negyedik napja semmi köze a valós műsorrendnek a meghirdetetthez. De mondjuk már néha kiirják angolul a kezdödö müsor elött,hogy bocsi...
Shuffle üzemmód? :punch:
 #49165  Szerző: puszilgatógép

Nem tudom mi a nyavalya lehet a Discovery playout központjában,de már kb. negyedik napja semmi köze a valós műsorrendnek a meghirdetetthez. De mondjuk már néha kiirják angolul a kezdödö müsor elött,hogy bocsi...
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 18