RADIOSITE Fórum

• Telekom

#151335  Szerző: Gr3g0ry

admin írta:Mert valamiért nem lett behúzva a társasházba. Egyébként pedig nincsenek jó tapasztalataim a kábelnettel.

De mindegy, egyelőre úgy tűnik, a probléma megoldódott. Más kérdés, hogy nem a szolgáltató oldotta meg.
Állítsd vissza aztán megtudod.. :troll:
 #151333  Szerző: markfelt

Mert valamiért nem lett behúzva a társasházba. Egyébként pedig nincsenek jó tapasztalataim a kábelnettel.

De mindegy, egyelőre úgy tűnik, a probléma megoldódott. Más kérdés, hogy nem a szolgáltató oldotta meg.
 #151332  Szerző: Gr3g0ry

admin írta:(A kábelnet nem előfizethető, de arról se hallottam sok jót..)
Miért nem előfizethető? És mi baj származhat abból ha koaxról kapod a netet(amúgy is gyorsabb a kétszálas megoldánál)?
 #151330  Szerző: markfelt

Pasa írta:Kellett neked Telekom... :hehe:
Röhej, de az utcában csak Telekom DSL és Telekom Kábel van, ami Vidanet volt. Amúgy nyilván nem lennék ilyen mazochista.

(A kábelnet nem előfizethető, de arról se hallottam sok jót..)
 #151329  Szerző: Gr3g0ry

admin írta:Vicc, hogy 5-ször jelentettem hibára eddig a szolgáltatást és mind az 5-ször javasoltam, hogy cseréljék az eszközt, de nem-nem, "ez bizony más hiba", "igen sajnos, ez ilyen" stb...
Számomra meg az a vicc hogy a szerelő (a mondatod bizonyos részei alapján) milyen őszinte volt. :smoke:
EDIT: Amúgy meg lehet hogy a routert csak resetelni kell és újra konfigurálni(az meg szerintem az ügyfélszolgálatos ingyen megcsinálná).
 #151319  Szerző: Glenn

Kellett neked Telekom... :hehe:
 #151317  Szerző: markfelt

Nos, barkács megoldás, de bevált: home gateway wifi kikapcsolása, saját router használata helyette.

Azóta félóránkénti szakadás helyett közel egy napja teljesen stabil az egész.

Persze az IPTV minősége attól még kaki.

Vicc, hogy 5-ször jelentettem hibára eddig a szolgáltatást és mind az 5-ször javasoltam, hogy cseréljék az eszközt, de nem-nem, "ez bizony más hiba", "igen sajnos, ez ilyen" stb...
 #151292  Szerző: Gr3g0ry

comet írta:Most akkor ki mondhatja fel? Nem értem... akinek hűségideje van az nem?
Elvileg bárki aki a módosítást követően azthiszem 2 héten belül felmondja(ellenben elfogadja a változtatásokat).
 #151238  Szerző: comet

Most akkor ki mondhatja fel? Nem értem... akinek hűségideje van az nem?
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 37