RADIOSITE Fórum

• DIGI (Digi Sport, Film Now, Digi World, Digi Life, Music Channel stb.)

#99898  Szerző: Glenn

mszilárd írta:2,700 Ft volt a havidíj, most 3,300 Ft (3 tévére való bővítés miatt).
Az meg minek is? Alapból nálunk négy tévé van, csillagpontosra megcsináltam lakáson belül, és mindegyiken hibátlan a minőség (az egyik digitális box, a többi analóg).
 #99869  Szerző: mszilárd

mlaszlo írta: Az egyetlen megoldás, ha még régi szoftver van a beltérin és nem fogadod el a frissítést, de ha már fenn az új szoftver, akkor nem lehet mit tenni.
A legtöbb szolgáltatónál rögzített csatornalista van, az összeállításban van különbség. Ha jól van összeállítva, akkor szerintem nincs gond, a T-nél viszont ez nem igazán sikerült, ott eléggé össze-vissza van minden. A Digi-nél nem tudom milyen lett a lista.
Az új lista viszonylag jó, tematikusan vannak rendezve a csatornák. A testvércsatornák (Story 4-5, Viasat 3-6, stb.) mondjuk nem egymás mellett vannak, ezt nem nagyon értem, de összességében véve logikus az elrendezés.

szemilan! Ahogy mlaszlo is leírta, ez a rögzített lista miatt van, elvileg a Diginél sem lehetne szabadon rendezni a csatornákat... de ez talán még a jobbik megoldás, mert végülis tudod olyan sorrendbe rakni, amilyenbe szeretnéd. A baj ott kezdődik, ha már hozzászoktál a számokhoz. De az alap elrendezést is hamar meg lehet szokni.
 #99860  Szerző: mlaszlo

szemilan írta: Valaki tud rá megoldást?
Az egyetlen megoldás, ha még régi szoftver van a beltérin és nem fogadod el a frissítést, de ha már fenn az új szoftver, akkor nem lehet mit tenni.
A legtöbb szolgáltatónál rögzített csatornalista van, az összeállításban van különbség. Ha jól van összeállítva, akkor szerintem nincs gond, a T-nél viszont ez nem igazán sikerült, ott eléggé össze-vissza van minden. A Digi-nél nem tudom milyen lett a lista.
 #99859  Szerző: mlaszlo

adminisztrator írta:Én Digi TV párti vagyok. Ár/érték arányban talán a legjobb, korrekt ügyfélkezelés, csak pozitív tapasztalatok. Sokat fejlődtek az évek során. (Voltam már Tés és UPCD-s is)...
Ez attól is függ milyen ügyintézőt, szerelőt fogsz ki, mindenhol vannak jobbak és kevésbé jók, a Digi-nél is ugyanúgy előfordulnak negatív tapasztalatok, mint a másik két szolgáltatónál.
Ár/érték arányban szerintem most nagyon hasonló mind a 3 szolgáltató, hasonló árak, hasonló kínálat, mind a háromnak vannak előnyei és hátrányai.
 #99856  Szerző: szemilan

Én meg valahogy nem bírom őket. Szerintem nagyon alacsony a minőség. Ez főleg a Boxokon látszik. Az összes kaki, úgy ahogy van. A szerelők tényleg rendesek. (főleg, hogy az előbb hívott egy másik is hogy jönne szerelni, mire közöltem vele, hogy már volt itt valaki szerelni.) Most cserélték a dual beltérit. Eredmény: működik, viszont a csatornalista szerkesztése bugos. Ha pl a 10-es sorszámú adót felviszed az első helyre, akkor tizessel kezdődik a lista. Véletlen se sorszámozza át, a csatorna viszi magával a sorszámot is. És mint kiderült ez az új szoftver ilyen és pont.

Valaki tud rá megoldást?

Ja igen és a gagyi beltréiket nem lehet kiváltani másikra.
 #99835  Szerző: mszilárd

Csatlakozom!
Az egyetlen szolgáltatóm, akivel még soha nem volt semmilyen gond, nagyon korrektek az ügyfelekkel, főleg a régiekkel, és ha valamit szerelni/javítani kellett, akkor is mindig normális ember jött ki, akivel mintha évek óta cimborák lennénk, olyan hangulatban zajlottak a dolgok. Tulajdonképpen nem is volt még negatív tapasztalatom velük. Arról nem is beszélve, hogy 4-5 évvel ezelőtt 2,700 Ft volt a havidíj, most 3,300 Ft (3 tévére való bővítés miatt). Szóval az, hogy az öt év alatt 300 forinttal növekedett a havidíj, az szerintem példátlan.
 #99832  Szerző: Glenn

adminisztrator írta:Én Digi TV párti vagyok. Ár/érték arányban talán a legjobb, korrekt ügyfélkezelés, csak pozitív tapasztalatok. Sokat fejlődtek az évek során. (Voltam már Tés és UPCD-s is)...
Like :yes:
 #99830  Szerző: markfelt

Én Digi TV párti vagyok. Ár/érték arányban talán a legjobb, korrekt ügyfélkezelés, csak pozitív tapasztalatok. Sokat fejlődtek az évek során. (Voltam már Tés és UPCD-s is)...
 #99829  Szerző: tomee87

mlaszlo írta:
Semmivel sem félreérthetőbb, mint a Digi sajtóközleménye, egyébként tovább olvasva pontosan benne van a Sport TV közleményében, hogy a keddi mérkőzések az övék.
Egyébként ha szőrszálhasogatók vagyunk, akkor ennyi erővel a Digi-é is teljesen félreérthető, mert ők is úgy írják, hogy náluk lesz a döntő. Ráadásul belekeverték a cikkbe a HD-t is, miközben a műholdas előfizetőknek esélyük sincs HD-ban elérni a közvetítéseket.
Fogja is adni a Digi Sport a döntőt, ha jól emlékszem tavaly is adták élőben párhuzamosan.
Annyi változás történt mindössze tavalyhoz képest, hogy a TV2-es meccsek átkerültek a Sport1-hez. Így ezek a meccsek továbbra is SD-ben és jóval kevesebb emberhez jutnak el, mint eddig (a TV2 mindenhol elérhető a legkisebb analóg csomagban is, földi analóg és digitális sugárzásban is, míg a Sport1 nem egy "alapcsomagos csatorna", nagyon sok helyen a magasabb csomagban van mind analógon, mind digitálison).
A cikkben a Digi Sport nem mint szolgáltató van jelen, hanem tv csatorna, így a HD-t biztosítják ők valóban, de az, hogy mely platformon elérhető semmi közük hozzá, mint csatorna.
 #99821  Szerző: mlaszlo

jeek írta: A Sport TV-t működtető Chello Central Europe Műsorszolgáltató Zrt. büszkén jelenti be, hogy a magyar OTP Bank Liga és a világ legerősebb bajnoksága, a spanyol Primera División után a világ legerősebb nemzetközi klubsorozata, az UEFA Bajnokok Ligája mérkőzéseinek közvetítési jogait is megszerezte három évre.

Elég félreérthető, nem írják, hogy csak a keddi, itt épp az összeset írják.

A szerződésben foglaltak alapján a két sportcsatorna - a keddi első választás kivételével - jogosult minden további Bajnokok Ligája mérkőzést élőben közvetíteni a keddi és szerdai játéknapokon, beleértve az elődöntőket és a döntőket is.

Ez alapján akár a Digi Sport is adhatja élőben a döntőt, tehát a kizárólagos döntő jog megint kamu!
Semmivel sem félreérthetőbb, mint a Digi sajtóközleménye, egyébként tovább olvasva pontosan benne van a Sport TV közleményében, hogy a keddi mérkőzések az övék.
Egyébként ha szőrszálhasogatók vagyunk, akkor ennyi erővel a Digi-é is teljesen félreérthető, mert ők is úgy írják, hogy náluk lesz a döntő. Ráadásul belekeverték a cikkbe a HD-t is, miközben a műholdas előfizetőknek esélyük sincs HD-ban elérni a közvetítéseket.
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 36