csokie írta:Na hát itt még mindig nincs Duna II Autonómia a kábel tv-n.Honnan veszed, hogy lesz? Nem volt ÁSZF-ben ilyesmi, szóval arra várhatsz!

csokie írta:Na hát itt még mindig nincs Duna II Autonómia a kábel tv-n.Honnan veszed, hogy lesz? Nem volt ÁSZF-ben ilyesmi, szóval arra várhatsz!
csokie írta:Kikerült a Zone Club és a BBC Entertainment.Itt analógon semmi változás.
Bekerült a Muszika TV és a Story 5.
Pasa írta:Értem, kösz. Viszont kiderült, hogy én ezek szerint vidéken lakom:...én vidéki vagyok, de olyan jól aludtam...a hozzám tartozó 6 fejállomáson kimaradás nem volt...megint elfelejtettek szólni, hogy kapcsoljak ki mindent 15-30 percre...joe írta:vidéki analóg Kábel TV szolgáltatásaink maximum 15-30 perces szünetelése várható.Végre, már régóta terveztem, hogy elköltözöm...
joe írta:vidéki analóg Kábel TV szolgáltatásaink maximum 15-30 perces szünetelése várható.Végre, már régóta terveztem, hogy elköltözöm...
Pasa írta:Puff neki, 0:40 óta nincs jel a T-Kábelen.Mi is ilyenkor szoktunk a fejállomásokon dolgozni...mármint hajnali 0-6 óra időintervallumban. Joe![]()
ADSL megy hibátlanul.
szerk.: 1:00-kor megjavult. Létezik, hogy ilyenkor szerelnek valamit?