RADIOSITE Fórum

• Code FM - Miskolc - 88.7 MHz

#91792  Szerző: DNorbert

orrhang írta:összekevertem a másikkal, bocs!
Én is úgy gondoltam... :)
 #91791  Szerző: asimov

Kis kekeckedes, kizarolag javitasi cellal ;) : Szijarto Peter > Szijjarto Peter
orrhang írta:Egy kis negativumot mondanek, kizarolag javitasi cellal. A hireket hallgattam ma reggel, ami nekem szivfajdalmam, mert minden mas tenyleg profi, ezen viszont meg van mit javitani. Ami ma feltunt:

Navracsics Tibor kozolte, Szijarto Peter kifejtette. Most akkor ki is?Es mit ?
Amig nem megy 100%-osan eloben, talan az elore felvett hirek biztonsagot adhatnak at lehet olvasni, fel lehet ismerni a hibakat is.
 #91785  Szerző: DNorbert

orrhang írta:Egy kis negativumot mondanek, kizarolag javitasi cellal. A hireket hallgattam ma reggel, ami nekem szivfajdalmam, mert minden mas tenyleg profi, ezen viszont meg van mit javitani. Ami ma feltunt:

Amig nem megy 100%-osan eloben, talan az elore felvett hirek biztonsagot adhatnak at lehet olvasni, fel lehet ismerni a hibakat is.
Ezt ki olvasta?
 #91784  Szerző: orrhang

Egy kis negativumot mondanek, kizarolag javitasi cellal. A hireket hallgattam ma reggel, ami nekem szivfajdalmam, mert minden mas tenyleg profi, ezen viszont meg van mit javitani. Ami ma feltunt:

#91205  Szerző: DNorbert

Mivel nekem is volt némi közöm a Crazyhez, és más kisközökhöz is, szeretném jelezni, hogy ahhoz képest milyen közösségi rádiók voltak/vannak Miskolcon, a kicsik közül még mindig ez a legkonszolidáltabb... Van elképzelés, nem katyvasz, nem izzadságszagú, és nem akarnak többek lenni, mint amik. Szimpatikus kis rádió. Az online statisztikájuk sem rossz, ami mostanában látható, szerintem az reális, de meg kell nézni a facebook oldalt, ami pár napja működik, hol tart, és nem nagyon kell semmit magyarázni. Sok ember szemét szúrták, és szúrják most is, ezzel együtt kell élni, félre kell tudni tenni... Ennyi.
 #91164  Szerző: orrhang

mert ez sajnos egy igaz történet!!!
Vagy nem! Nekem legalabbis hantanak tunik. (bocs az ekezetek hianya miatt angol a billentyuzetem)

Mindenesetre:

eredeti helyes
---------------------------
meg osztom -> megosztom
senki ne kerüljenek olyan helyzetbe -> senki ne kerüljon (bocs az ekezetert angol a billentyuzetem meg mindig)
szemfény vesztés -> szemfényvesztés
cég tulajdonosok -> cégtulajdonosok
siker sztorim -> sikersztorim
meg köszönték -> megköszönték
lelki ismeretesen -> lelkiismeretesen
meg lepobb -> meglepobb
meg kereset-> megkeresett
igazság szolgáltatásban -> igazságszolgáltatásban

En allergias vagyok a mediaban dolgozok helyesirasara! Ez a szoveg meg (az en szememben) egyenesen hiteltelenne tesz teged! Ha igy beszeltel, mint ahogy irsz, no comment.

1) hanyinger az ilyen tipusu lejaratas
2) az ott levokbol nem nezem ki, hogy ehhez asszisztalnanak, max. azt tudom elkepzelni, hogy a teljesitmenyeddel aranyban fizettek
(ugye egy szerzodesnek mindig ket oldala van)
3) Szep,hogy CrazyfmValosag neven osztod ezt meg, talan nem artott volna a neved adni hozza
4) Nem forumozni kell, ha valoban igy tortent, hanem felkeresni egy ugyvedet
5) A Crazy marketing, promo es Brand szempontbol is nagyon jol csinal mindent, elvezheto, profi, varhato volt, hogy
elobb-utobb elkezdik ostorozni
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 41