RADIOSITE Fórum

• Méz Rádió - Veszprém - 103.1 MHz

#86614  Szerző: asimov

A tegnapi Juve-s "fiasko" utan, ma reggel (vagyis inkabb hajnalban) a Mez-re ebredtem.
Ezelott egyszer sem hallgattam 10..20 masodpercnel tovabb (terjedes, vetelminoseg erdekelt csupan) ezert kellemes meglepetes volt a reggeli musor (legalabbis az kb. 3/4 ora, amit hallgattam) es nagyon bejottek a zenek es maga musor is.
Ezert adok egy pirospontot a Mez-nek, es az 1-es szamu tartalekradio lesz nalam. :)
 #86526  Szerző: LuciFerko

Pa dö dö - Fáj a fejem
Example - Changed the way you kiss me
Zenei szerkesztés rulz :troll:
 #85410  Szerző: faingyőző

mate0130 írta:
olvaso1 írta:Pápa 92,7 MHz-re pályáztak :)
Ez jó hír, terjedjen csak tovább a Méz! :) Így legalább többen megismerik ezt a szerintem nagyon jó rádiót...
ja,énis kb.35 km-re vok veszprémtől és jó lennetudni milyen rádió is ez
 #85348  Szerző: mate0130

olvaso1 írta:Pápa 92,7 MHz-re pályáztak :)
Ez jó hír, terjedjen csak tovább a Méz! :) Így legalább többen megismerik ezt a szerintem nagyon jó rádiót...
 #85221  Szerző: szemilan

Pápa 92,7 MHz-re pályáztak :)
 #81707  Szerző: ceve

greg írta:Az pedig, hogy ismered a felvételt valószínű azt jelenti, hogy nem egyszer hallottad már és nem kapcsoltál el róla - megszeretted, ha még csak elviselni is.
Kiszel Tündét is felismerem, mégis szinte bármelyik ismeretlen nőt szívesebben venném el feleségül.
 #81488  Szerző: mate0130

Szerencsére ahogy észrevettem, már egyre kevesebb youtube-minőségű zenéjük van. Pl. a Hooligans - Küzdj az álmodért c. szám a múlt héten még rossz minőségben szólt, ma pedig már teljesen tisztán. Meg fog ez oldódni sztem.
 #81474  Szerző: LuciFerko

akos9277 írta:Jeeeeee! Inna-Hot, youtube verzióban. De talán még ott is szebben szól..
Ne. :(
 #81468  Szerző: akos9277

Jeeeeee! Inna-Hot, youtube verzióban. De talán még ott is szebben szól..
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 27