RADIOSITE Fórum

• Radio BRO 91.4

#71321  Szerző: Máté

Itt a 17. ker.ben Tökéletesen Stereoban jön.Elnyomja az Mr-1 Kossuth-ot.
 #71319  Szerző: DWC

Szd96 írta:streamripper
Tökéletes. :)

Ááá, Mr. Kicks! Nagyon jó volt erre kelni. Mééég ilyet! :)
Gyurii91 írta:/Ne gyertek a stream-el.../
Nagyon kicentizték, hogy csak Bp. legyen a vételkörzet. Én még azt is megkockáztatom, hogy játszadoztak egy kicsit a Kossuth-tal, hogy még véletlenül se jöjjön Pest megyében a Bro, de ez csak a szokásos összeesküvés-elmélet. Telóval eddig sss volt.
 #71316  Szerző: Gyurii91

Emészthető bár kicsit egyhangú zenék, de végre valami új! Kár, hogy minden csak Pesten van. /Ne gyertek a stream-el.../
 #71315  Szerző: Szd96

streamripper
 #71314  Szerző: DWC

A többit is veszitek?
 #71312  Szerző: DWC

admin írta:A vétel - nem vétel - frekvencia - beterjed - nem terjed vonalat szerintem akár folytathatnátok is a DX fórumban.
Az eddig hallottakról mi a véleményetek?
Szerintem ez pont betalálta azokat, akiknek a Tilos túl underground, a Petőfi túl pop, a Café túl urizálós. Nekem eddig MOS Mash Up Mix-feeling, és nagyon bejövős. De rólam úgyis tudjátok, hogy szeretem az elborult dolgokat, főleg, ha 4/4 vagy breakbeat. :D
 #71311  Szerző: markfelt

A vétel - nem vétel - frekvencia - beterjed - nem terjed vonalat szerintem akár folytathatnátok is a DX fórumban.
Az eddig hallottakról mi a véleményetek?
 #71308  Szerző: DWC

milan93 írta:Mert Enyingről(nincs messze Siófoktól(Somogy)), hogy ott szólt, RDS-el.
Mert fel volt csavarva egy pöppet, mondjuk így. Most meg Bp.-től 17 km-re se fogom, meg nálam északabbra se tiszta, mint olvashattad. Délebbre meg még inkább agyonvágná a Kossuth.
 #71307  Szerző: mlaszlo

milan93 írta:Mert Enyingről(nincs messze Siófoktól(Somogy)), hogy ott szólt, RDS-el.
Már le volt írva többször, hogy a péntek délutáni teszthez képest jóval alacsonyabb teljesítménnyel adnak.
Ha most Pest-megyében is alig vagy egyáltalán nem szól, akkor hogy szólna el Siófokig? :|
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 18