RADIOSITE Fórum

• Balaton Rádió - Siófok - 88.7 MHz

#111576  Szerző: asimov

22:27-kor "csuklott" egyet az adás. Adójel volt, egy rövid "csend" szakította meg a zenét.
 #111172  Szerző: asimov

22:59 körül, valami "márciusban enyém lesz az élet" refrénű szám vége fele "lemezjatszó tűvisszaugrás" effektus volt ugy 6 másodpercig. Magát a számot nem ismerem, de csak nem gyárilag ilyen... :)
 #111064  Szerző: asimov

Valószínűleg ismetlések, bár dátumot nem hallottam.
Jómagam főműsoridőben is vevő lennék erre a produkcióra. (Akkoriban is megnéztem/meghallgattam annyi előadást, ahányat csak tudtam, témától függetlenűl.)

Kis hazánk, egyre inkább kisköltségvetésű sorozatokon és szócső médiumokon "művelődő" lakosságára is nagyon ráférnének az ME előadások.
mihalylovics írta:
rmihaly76 írta:Néha sikerül meghallgatni és nagyon bejönnek a reggel 5 és 6 közötti "Mindentudás Egyeteme" adások! Jó ilyen értelmes műsorra ébredni a mai, tündérmeséktől, illetve borzalmaktól harsogó hírfolyamok közepette.
Erre épp rá is akartam kérdezni... Az a régi ME-adások ismétlése? Csak a műsor címét láttam a műsorrendben. Lefogadom, a közszolgálati vállalás miatt megy, egyébként ez egy jó taktika, hogy a hajnali órákra teszik, ugyanis akkor (szinte) mindenki alszik, így észre sem veszik. Ugyanez igaz a magyar zenei arányok éjjeli/hajnali teljesítése (pl. Rádió 24 Dunaújváros).
 #111056  Szerző: mihalylovics

rmihaly76 írta:Néha sikerül meghallgatni és nagyon bejönnek a reggel 5 és 6 közötti "Mindentudás Egyeteme" adások! Jó ilyen értelmes műsorra ébredni a mai, tündérmeséktől, illetve borzalmaktól harsogó hírfolyamok közepette.
Erre épp rá is akartam kérdezni... Az a régi ME-adások ismétlése? Csak a műsor címét láttam a műsorrendben. Lefogadom, a közszolgálati vállalás miatt megy, egyébként ez egy jó taktika, hogy a hajnali órákra teszik, ugyanis akkor (szinte) mindenki alszik, így észre sem veszik. Ugyanez igaz a magyar zenei arányok éjjeli/hajnali teljesítése (pl. Rádió 24 Dunaújváros).
 #111047  Szerző: asimov

MOST belehallgattam és kifogástalan az adás.
Amúgy a "restart" óta nem volt gond. (Reggelente, és délután 6 óra után hallgatom az adást rendszeresen. Néha éjjel is bekapcsolva marad a rádió)
Néha sikerül meghallgatni és nagyon bejönnek a reggel 5 és 6 közötti "Mindentudás Egyeteme" adások! Jó ilyen értelmes műsorra ébredni a mai, tündérmeséktől, illetve borzalmaktól harsogó hírfolyamok közepette.
LuciFerko írta:Misi, jó most a vétel?
 #110803  Szerző: LuciFerko

rmihaly76 írta:Ki-kiesik az adás 1-2 másodpercekre.
Áramszünetek?
Megmakacsolta magát az adó, de csak holnap férünk hozzá.
 #110798  Szerző: asimov

Ki-kiesik az adás 1-2 másodpercekre.
Áramszünetek?
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 59