RADIOSITE Fórum

• Rádió Eper - Miskolc - 92.4 MHz

#60182  Szerző: Johnny

orrhang írta:Mi lesz a technikával?? Dobozoljátok és elteszitek, vagy lehet bérelni, vásárolni, stb...
??
Dobozolás lesz, ha netalán nem is Miskolcon de valahol biztos fogunk rádiózni. Jók az alapok.
 #60176  Szerző: orrhang

Mi lesz a technikával?? Dobozoljátok és elteszitek, vagy lehet bérelni, vásárolni, stb...
??
 #60158  Szerző: TG

Hozzá tennék még pár dolgot:
Jó néhányszor megkaptuk, hogy milyen kevés műsorunk van..nos ennyi emberrel és a megengedett reklámidő hétről-hétre csúcsra járatásával (+++) is anyagi problémák vannak, pedig egyik sem barter. Gondolom mindenkinek világos, hogy ekkora teljesítményen nem lehet normális pénzeket kérni a reklámokért, főként ebben a régióban. Erre nyugodtan készüljön fel mindenki többek közt, aki azt hiszi, hogy egy kisközt üzemeltetni gyerekjáték. Sokan el vannak tévedve, szinte divattá vált a kisközök indítása és ezt nevetségesnek tartom. Éri majd őket meglepetés elég az idők során..és nem az NMHH-ra gondolok, az egykori NHH jogutódjára, amely valóban országosan példaértékű büntetést és egy nagyszerű frekvenciát adott nekünk, érdekes módon pont azoknak akik nem voltak az akkori párt elkötelezett hívei Miskolc (exkomcsi) városában......(ez nem rinya, jó néhány kisköz VALÓS teljesítményével tisztában vagyok, szóval mellőzzük a "ha betartottátok volna..." című előadásokat..nyilván akadnak akik betartják a teljesítményt, adott körülmények között ez persze megoldható).
Továbbra is azt mondom: minden kisközt meg kell szüntetni, csak falvakban és kisvárosokban engedélyezném és ott se várjuk el, hogy ingyen dolgozzanak az emberek, mert az a legritkább esetben lehet jó és hallgatható, ráadásul a mai világban ezt elvárni....tartsa fenn az önkormányzat vagy tartsa fenn magát (van mindkettőre példa), ha úgy érzik, hogy szükségük van egy saját rádióra.
1 dologra jó ez az egész..tanulni sokat lehet egy kisköz üzemeltetéséből: de először is nagyon nagy kitartás és elhivatottság, illetve egy "tanító" sem árt hozzá, ha nem akarja az ember torkosborzként tölteni a napjait...
Továbbá rádiózni tanulni sem kisközbe kellene járni vagy ami még szebb azért indítani egyet, legyenek egyetemi adók (talán Miskolcon lesz is valamikor) és oktassák ezt egyetemen, főiskolán normális körülmények között, mert ugye a jelenlegi kommunikáció- és médiatudomány például egy tál kifli. Lenne rá igény mindkét oldal részéről, ez biztos.

A 101,6-ról annyit, hogy gondolom egyértelmű, annak semmilyen szinten, semmilyen köze sem lesz az Eperhez.
 #60157  Szerző: Johnny

VidámSrác írta:azért - mivel ez többek szerint egy szakmai fórum - engem személy szerint érdekelne egy hivatalos álláspont az illetékesek részéről a megszűnés okairól és hátteréről. nyilván nem kell olyan bőven, mint egy pszichiáternél, elég csak egy burkolt mondat, ami két információval többet tartalmaz a honlapon megjelentnél. vagy: eltemetjük a topicot a megszűnt rádiók közé csendben, érdeklődés hiányában. vajon megtörik a jég?
Végül is megtörhet igaz :P
Én is sajnálom a bezárást, szerettem csinálni. Próbálom felvázolni a dolgot.
Egyrészt anyagi okok.: Elég hihetetlen de nem rentábilis az üzemeltetés. Ez sok új okot is hoz, nem lehet fejleszteni, frissíteni, új műsorokat csinálni, ráadásul még kiadásomba is van. Mindenhez pénz kell. Az ingyen nem kell, mert ratyi, ratyi meg nem lehet mert attól még a tiszta zene is jobb.

Szakmai okok: Sajnos nincs pénz előre lépni. Ennyi pénzből mi 2 év alatt ezt tudtuk csinálni. Több már nem tudna lenni pénz nélkül. Az hogy mókuskerékbe, szürkén mennyen minden műsor napról napra, az meg nekem nem kell, abban nincs szakmai előrelépés, kihívás. Természetesen számolunk a nagy rádióval is, mert kell egy helyi rádió Miskolcra és azt csak mi tudjuk megcsinálni a pályázók közül.
Arról nem is beszélve, hogy hülyének néznek a 92,4en megbüntetnek félmillióra és utánam 3 szabad freki jön... hát bekaphatják, mi így is meg tudtuk mutatni nekik.
 #60155  Szerző: VidámSrác

azért - mivel ez többek szerint egy szakmai fórum - engem személy szerint érdekelne egy hivatalos álláspont az illetékesek részéről a megszűnés okairól és hátteréről. nyilván nem kell olyan bőven, mint egy pszichiáternél, elég csak egy burkolt mondat, ami két információval többet tartalmaz a honlapon megjelentnél. vagy: eltemetjük a topicot a megszűnt rádiók közé csendben, érdeklődés hiányában. vajon megtörik a jég?
 #60098  Szerző: nyikolaj

És mi arra a biztos,hogy üres frekit kapnának?
Anno a srácok is egy tiszta frekiben hittek,és tudjuk mi lett a vége.
Szerintem meg inkább hátránya van mint előnye egy közös frekit használni.
Minek?Csak kavarodás van.
 #60097  Szerző: jimmer

Én a megszüntetéssel nem teljesen értek egyet. Vagyis részben.

Én azt csinálnám, hogy mivel a freki kétszeresen használt, ezen megszüntetném, maradjon csak meg a másik kisköznek, pályáznék újra, a mostaniak úgyis kaptak már tiszta frekiket, és akkor egy új frekin mehetne a régi Eper.
 #60094  Szerző: newmjoel

Egy kérdésem lenne. Ha megszűnik az eper akkor a frekivel mi lesz? Mert hallottam kósza híreket, hogy az egyik rádió érdeklődik...
 #59848  Szerző: Zoey

Andrew5 írta:A szerződés kötéstől legalábbb 2 hónapba telni fog azért ha nyer, mert új rádióengedély, új adó antenna stb azért kell...
És a szerződéskötés is ki tudja mikor lesz... :S
 #59847  Szerző: Andrew5

Zoey írta:
Andrew5 írta:
VidámSrác írta:csak, hogy ez a topic ne maradjon néma így az utolsó hónapban, ajánlom figyelmetekbe a rádió eper weboldalát és az ott található legfrissebb bejegyzést itt
Gondolom a 101.6 ra gyúrnak a fiúk. ;)
Igen, az üzenőfalukon olvasható "szakmai előrelépés" alatt én is erre asszociáltam, ugyanakkor említenek "pénzügyi okokat" is. Különben tudnak már valamit, amit mi nem - a 101,6-al kapcsolatban? :o
Annak indulása egyébként mikorra várható? Gondolom nyerteshirdetés, mérések, ilyenek... ?!? De ha valóban ők nyerik, akkor a stúdió kialakításával már nem megy el plusz idő. Ebben az esetben a nyertessé nyilvánításukat követően akár néhány nappal meg is szólalhatnak?
A szerződés kötéstől legalábbb 2 hónapba telni fog azért ha nyer, mert új rádióengedély, új adó antenna stb azért kell...
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 45