RADIOSITE Fórum

• Juventus Rádió

#87422  Szerző: lali87

rmihaly76 írta:En meg itt a tavoli messzesegbol... :)
A Juve-nak -szponzoralasi szempontbol- letkerdes maradni a Szechenyi-hegyen/jelenlegi teljesitmennyel, mert a Gellert-hegyrol felejtos Kozep-Magyarorszag lefedese, ami most ugye megvan. Freki szempontbol -itt- 103.9 is jo, csak a horvat HKR, es a budapesti R1 jon (egyelore..), mindketto nagyon gyengen, es mikor hogy. (R1 -asszem- ma jott eloszor, uj fogas :) )
Szoval, az 5(?) kW-os budapesti R1 csak terjedessel es gyengen szol el idaig, tehat valoszinuleg a Juve is igy lesz ezzel, ha esetleg atkoltoznek a Gellert-hegyre.
A 103.9-re az 5kW epr 125 méteres magasságra van kiadva a Széchenyi-hegyen meg 550 méter körül van az antenna ezért csak 820W az epr amit megadtak rá...
 #87414  Szerző: asimov

En meg itt a tavoli messzesegbol... :)
A Juve-nak -szponzoralasi szempontbol- letkerdes maradni a Szechenyi-hegyen/jelenlegi teljesitmennyel, mert a Gellert-hegyrol felejtos Kozep-Magyarorszag lefedese, ami most ugye megvan. Freki szempontbol -itt- 103.9 is jo, csak a horvat HKR, es a budapesti R1 jon (egyelore..), mindketto nagyon gyengen, es mikor hogy. (R1 -asszem- ma jott eloszor, uj fogas :) )
Szoval, az 5(?) kW-os budapesti R1 csak terjedessel es gyengen szol el idaig, tehat valoszinuleg a Juve is igy lesz ezzel, ha esetleg atkoltoznek a Gellert-hegyre.
lali87 írta:
csonkamate írta:én örülök hogy nyert a juventusz féltem attol hogy ugy jár mint a sláger is a danubius
hiszen a juventusz rádió a kedvenc adom
rádió1 megszünik a helyet lesz a juventusz a 103.9en
igaz bénáb vétel 103.9 mert az iskolámba mp4-el is mobilal tudom fogni
hiszen gellért hegy röl sugároz a 103.9
Nem biztos, hogy a Juventus is a Gellért-hegyről fog sugározni, csak egy új szerződét kell kötnie az Antenna Hungáriával és a 103.9-en 820W-al mehet akár a Széchenyi-hegyről is. (Ez csak rajtuk múlik)

Kép
 #87412  Szerző: HardGM

olvaso1 írta:Az egyik szemem sír, a másik nevet.
Örülök, hogy megmarad a Juventus. (igaz ,pár műsorvezetőt leszámítva mindössze a név miatt.)
Szomorú vagyok, mert így éterben nem tudom fogni.
Így viszont, hogy biztosítva van nekik újabb 12 év, így valószínűleg ismét belefognak a vidéki hálózatépítésbe :), ugyanis vidéken már egy frekijük sincs. :(
 #87410  Szerző: egon2

A Juventus Rádió 1993.Júliusától használta több mint 18 évig az FM 89,5Mhz-es ultrarövid hullámú frekvenciát.
A Rádió 1 az FM 103,9Mhz-en még Érd környékén fogható,igaz Monoban.
 #87408  Szerző: lali87

csonkamate írta:én örülök hogy nyert a juventusz féltem attol hogy ugy jár mint a sláger is a danubius
Nem biztos, hogy a Juventus is a Gellért-hegyről fog sugározni, csak egy új szerződét kell kötnie az Antenna Hungáriával és a 103.9-en 820W-al mehet akár a Széchenyi-hegyről is. (Ez csak rajtuk múlik)

Kép
 #87383  Szerző: szemilan

Az egyik szemem sír, a másik nevet.
Örülök, hogy megmarad a Juventus. (igaz ,pár műsorvezetőt leszámítva mindössze a név miatt.)
Szomorú vagyok, mert így éterben nem tudom fogni.
 #87365  Szerző: csonkamate

én is megnézem 89.5 mi a helyzet a széchenyi adok nál
remélem ez nem igaz aki irta ezt hogy szét esik az antenája
 #87362  Szerző: mimi

csonkamate írta:mert az iskolámba mp4-el is mobilal tudom fogni
Azért nem figyelsz nyelvtanórán :)
 #87360  Szerző: csonkamate

én örülök hogy nyert a juventusz féltem attol hogy ugy jár mint a sláger is a danubius
  • 1
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 260