RADIOSITE Fórum

• OZONE FM

#94383  Szerző: orrhang

hm... ha minden hallgatot be akarnak engedni, jo nagy forgalom lesz..... Csak maganvelemeny: a radiohallgatot a fule alapjan kell(ene) meggyozni es nem a studio latvanya, ... alapjan.
 #94362  Szerző: OzoneFM

Jozsfm964 írta:
Milyen stílusú? R1? Mert az elektronikus szinte csak este szól, napközben meg mennek a förtelmes remixek, agyonjátszott rádió edit verziós dance slágerek, újak nincsenek, nem is vesznek, ezért mennek inkább R&B slágerek.
Avicci Levels, Flo Rida naponta ötször, Freemasons napjába kétszer, Királyék Lindája háromszor... és még sorolhatnám...

Kellett egy ilyen rádió? A fenének! AZ arcukból meg vissza lehetne venni...
Kedves Józsfm964!

Hozzászólásaiból kitűnik, hogy hallgatja rádiónkat. Ezért Önt hallgatónknak tekintjük, és mivel nekünk minden egyes hallgató véleménye fontos szívesen fogadjuk az Ön észrevételeit is. Korábbi írásaiból azonban kiolvasható, hogy Önben egy negatív kép alakult ki rólunk. Ezért ha úgy gondolja szívesen fogadjuk akár székházunkban is, ahol bepillantást nyerhet az Ozone Fm működésébe.

Várjuk válaszát!

Üdvözlettel: Oxygen Group Kft.
 #94359  Szerző: FLaci81

Jozsfm964 írta:
FLaci81 írta:
comet írta:Szerintem jó. Kellett már ide egy ilyen stílusu rádió.
Ebben egyetértünk! :)
Milyen stílusú? R1? Mert az elektronikus szinte csak este szól, napközben meg mennek a förtelmes remixek, agyonjátszott rádió edit verziós dance slágerek, újak nincsenek, nem is vesznek, ezért mennek inkább R&B slágerek.
Avicci Levels, Flo Rida naponta ötször, Freemasons napjába kétszer, Királyék Lindája háromszor... és még sorolhatnám...

Egyáltalán nem értek veled egyet, egyáltalán nem is hasonlít a R1-hez, szerintem nincs nagy arcuk ez így normális és igenis kellett egy ilyen rádió, R1 elbújhat mellette mindenféle tekintetben!

Szerintem rendben van, jó van ismétlés, de a R1-en általában többször van, ott hányásig ismételnek (sajnos) és nem ennyiszer, jóval többször.
 #94351  Szerző: Jozsfm964

FLaci81 írta:

#93545  Szerző: FLaci81

#93541  Szerző: Zoey

greg írta:Na, hogy jött be Győrnek? Győriek? :)
Sajnos a januári hallgatottsági adatok alapján nem annyira jött be, legalábbis nincsenek az első háromban egyik csatornájukkal sem.
 #93131  Szerző: greg

Na, hogy jött be Győrnek? Győriek? :)
 #91225  Szerző: aderzone

olvaso1 írta:
comet írta:Tudja valaki hol van az OZONE FM stúdiója Győrben?

OXYGEN GROUP KFT

9024 Győr, Magyar u. 9.

Ez a honlapjukon szerepel. El szoktam menni egy Oxygeen Media feliratú ház előtt, de hogy ez az-e, vagy sem nem tudom.
Igen, ez az épület, egymás mellett van a két stúdió. Az emeleten meg a tévé működik. Egyedül a nyomdájuk van máshol, a Szt. Imre úton.
 #91217  Szerző: szemilan

comet írta:Tudja valaki hol van az OZONE FM stúdiója Győrben?

OXYGEN GROUP KFT

9024 Győr, Magyar u. 9.

Ez a honlapjukon szerepel. El szoktam menni egy Oxygeen Media feliratú ház előtt, de hogy ez az-e, vagy sem nem tudom.
  • 1
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 108