RADIOSITE Fórum

• Magyar Telekom (T-Home, ViDaNet)

#800  Szerző: Zoshi

Hát, ahol már vannak a csatornák ott optikán megy.(upc, t, pr) Sztem nagy hülyeség lenne ha már kiépítették az optikát, azt utána még se úgy hoznák el a csatikat..
 #798  Szerző: Zoshi

mlaszlo írta:
Chester írta:Én is. :) Amúgy mlaszlo asszem pont te írtad hog valszeg azért vár a Vida a 3 új minicsomag elindításával, hogy a T-Home DTH-ról szedje le őket. Nost sztem nem arra vár, de ugye Október 1 től az összes iko csatorna az Amoson lesz elosztva. Sztem erre vár. :D
De az Amosra nagy valószínűséggel a tulajdonosi összefonódások miatt a T fogja feladni.
Igen, de élesbe sztem December elött nem indul a cucc. A szolgáltatók gondolom attól függetlenül már vehetik onnan. Gondolom Győrbe nem akarták optikán levinni. :D
 #797  Szerző: mlaszlo

jeek írta:Vajon az IKO fogja "kényszeríteni" az "optikás szolgáltatókat", h az AMOS-ról vegyék a csatikat? Vagy megmarad az optikai elosztás is? Ami ugye drágább, de jobb minőségű.
Mivel az IKO eddig nem a kitűnő minőségéről volt híres, így szerintem a műholdas vételt fogják preferálni. Bár az lehet, hogy ahol már kiépült az optikai összeköttetés, ott maradni fog. Azt nem tudom, hogy az optikai elosztás költsége jelenleg kit terhelt, de elképzelhető, hogy a műholdas sugárzás kezdetével a szolgáltatóra hárul át a plusz teher, ha a műholdas jel helyett optikán akarja venni.
 #796  Szerző: tomee87

Vajon az IKO fogja "kényszeríteni" az "optikás szolgáltatókat", h az AMOS-ról vegyék a csatikat? Vagy megmarad az optikai elosztás is? Ami ugye drágább, de jobb minőségű.
 #793  Szerző: mlaszlo

Chester írta:Én is. :) Amúgy mlaszlo asszem pont te írtad hog valszeg azért vár a Vida a 3 új minicsomag elindításával, hogy a T-Home DTH-ról szedje le őket. Nost sztem nem arra vár, de ugye Október 1 től az összes iko csatorna az Amoson lesz elosztva. Sztem erre vár. :D
De az Amosra nagy valószínűséggel a tulajdonosi összefonódások miatt a T fogja feladni.
 #787  Szerző: Zoshi

Én is. :) Amúgy mlaszlo asszem pont te írtad hog valszeg azért vár a Vida a 3 új minicsomag elindításával, hogy a T-Home DTH-ról szedje le őket. Nost sztem nem arra vár, de ugye Október 1 től az összes iko csatorna az Amoson lesz elosztva. Sztem erre vár. :D
 #781  Szerző: mlaszlo

Chester írta:http://netboard.hu/viewtopic.php?topic=15861

Itteni infó szerint hamarosan elkezdődnek a T-Home DTH tesztjei. 8-)
Kíváncsi leszek rá, főleg az árakra, hogy tényleg olyan olcsó lesz-e majd a telefon és internet előfizetőknek. Csak aztán nehogy majd a T-Kábel-es árszínvonalat kövessék :cry:
 #590  Szerző: Zoshi

Nem, írták is hogy ez vmi új rendszer. Tudnak minden hibáról, 404 oldalról, és dolgoznak rajta. Ja és lesz vmi hivatalos fórum is, ez helyett:
http://pohly.adatpark.hu/cgi-bin/forum/index.php
8-)
  • 1
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93