RADIOSITE Fórum

• Radio Face

#75424  Szerző: markfelt

6,1%-os reach-et értek el májusban 15-49-ben, ami tök jó eredmény (15-29-ben nyilvánvalóan nagyobb). Bár tekintettel arra, hogy két megszűnő rádió táborát gyűjtötték be az induláskor, nem meglepő.

Kár, hogy vége lesz előbb-utóbb. Állítólag inkább előbb, mint utóbb.
 #74592  Szerző: tomee

Hosszútávon egyértelműen WB és Pippo járt legjobban a Class FM-el.
 #74588  Szerző: Dani

admin írta:Miért maradna bárki egy olyan rádiónál, aminek nincs engedélye és bár küzd, hogy visszaszerezze, mindenki tudja, hogy reménytelen?!
Milyen érdekes, hogy pont az elmúlt egy év során alakult ki ennyi balhé a rádiók körül... :sealed:
 #74587  Szerző: markfelt

Miért maradna bárki egy olyan rádiónál, aminek nincs engedélye és bár küzd, hogy visszaszerezze, mindenki tudja, hogy reménytelen?!
 #74586  Szerző: Dani

akva írta:Zizivel mi lett? Már nem hallom majd' egy hete...
Felszívódott...
 #74584  Szerző: akva

Zizivel mi lett? Már nem hallom majd' egy hete...
 #74269  Szerző: asr27

Lamperth Jani van Richard helyett a Facen! :)
 #74046  Szerző: Risefan

krisz83 írta:
Risefan írta:
lali87 írta:Hát igen az R1-el megérkezik az utolsó nagy zenei rádió is a Balatonra....ott is telítődik a piac....túltelítődik.....

(megjegyzés: általában a strandokon-büfékben-éttermekben a Neo-Class-Juventus "szentháromság" szokott szólni, néhol elvétve az "emerkettő"és Yo!, RiseFM-et sehol nem hallottam nyilvánosan szólni:-) pedig körbe jártam a tavat)
nem úgy néz ki! én siófokon voltam és mindig ment a Büfében!
Abban az egy büfében? :lol:
Egyébként én is ezt tapasztalom. Nem nagyon szól más, csak amit lali87 írt.
nem az aranyparton,szálloda mellett a parton
 #73999  Szerző: TG

asr27 írta:
nords írta:egy jó ideje alig van már műsora... továbbá gondolod, hogy egy téli/tavaszi balatoni hallgatói tábor, vonz elég hirdetőt? pláne, ha bekapják még a Rádió1-et is konkurenciának...
Hát igen de elvileg pályáztak valamelyik Budapesti frekvenciára is....
Esetleg pályázni fognak...
 #73998  Szerző: krisz83

asr27 írta:
nords írta:egy jó ideje alig van már műsora... továbbá gondolod, hogy egy téli/tavaszi balatoni hallgatói tábor, vonz elég hirdetőt? pláne, ha bekapják még a Rádió1-et is konkurenciának...
Hát igen de elvileg pályáztak valamelyik Budapesti frekvenciára is....
?? Na arra kíváncsi vagyok. Nem hiszem hogy az Ő múltjukkal az NMHH nagy örömmel ad nekik frekit.
  • 1
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 174