RADIOSITE Fórum

• MTVA (M1, M2, M3.hu, M4 Sport, M5, Duna, Duna World)

#100968  Szerző: mimi

PooLee írta:Ezt nem biztos, hogy hozzá kellett volna tenni, mert a vezetést ismerve addig nem nyugszanak majd, amíg ki nem derítik, kik mondták el. SZERINTEM. Továbbá természetesnek gondolom, hogy menniük kell, a híradóban pedig csak kiretusált arccal jelenhetnek meg. SZERINTEM.
Kép ilyen meglepő lépésre csak nem szánják már el magukat. Találnak egy bűnbakot, azt' jólvan.
 #100956  Szerző: Glenn

Kép
Helyes, csak terjed a normális vitakultúra itt is. Már csak a politikát kéne száműzni innen a helyére.
SZERINTEM :gonosz:
 #100954  Szerző: PooLee

mikrofonos írta:Az hír járja, hogy az új logókért 50 milliót azért csak kaszáltak a készítők. Az info mendemonda, de mtva-soktól származik.
Ezt nem biztos, hogy hozzá kellett volna tenni, mert a vezetést ismerve addig nem nyugszanak majd, amíg ki nem derítik, kik mondták el. SZERINTEM. Továbbá természetesnek gondolom, hogy menniük kell, a híradóban pedig csak kiretusált arccal jelenhetnek meg. SZERINTEM.
 #100953  Szerző: djlacee

adminisztrator írta:Csinálj, most! >:)
nosza, csináljunk!
 #100951  Szerző: markfelt

mimi írta:
mikrofonos írta:Az hír járja, hogy az új logókért 50 milliót azért csak kaszáltak a készítők. Az info mendemonda, de mtva-soktól származik.
A hivatalos az, hogy belső munkatársak csinálták a rendes fizetésükért. De egyébként komolyan, ha mondjuk bármelyikünknek ezen a fórumon kiadták volna, hogy csináljon az MTVA-nak egységes logókat, vagy holnaptól nem kell jönni dolgozni, legalább ilyet, ha nem jobbat tesz le az asztalra.
Csinálj, most! >:)

Gondolom prémiumot kaptak. 49 misi jutott ebből a havernak, 1 misit meg a dizájnerek közt ösztottak szét.
 #100948  Szerző: mimi

A hivatalos az, hogy belső munkatársak csinálták a rendes fizetésükért. De egyébként komolyan, ha mondjuk bármelyikünknek ezen a fórumon kiadták volna, hogy csináljon az MTVA-nak egységes logókat, vagy holnaptól nem kell jönni dolgozni, legalább ilyet, ha nem jobbat tesz le az asztalra.
 #100946  Szerző: mikrofonos

Az hír járja, hogy az új logókért 50 milliót azért csak kaszáltak a készítők. Az info mendemonda, de mtva-soktól származik.
 #100944  Szerző: mimi

Kép nem véletlenül vannak professzionális vállalkozások, amik ezzel foglalkoznak. Pályázat lehet, közönségszavazás is előzsűrizéssel, ahol mondjuk szakembereké és művészeké a döntés, nem Böröcz Istváné és Rákay Kálmáné, aztán a nyertes pályamű kidolgozását értő kezekbe lehet adni.
 #100940  Szerző: LazlowHUN

PooLee írta:SZERINTED nem tette hozzá. Szerintem.
Akkor ha szabad hozzászólnék az arculat kérdéshez. Az MTVA kiírhatott volna egy közönségpályázatot, hogy "Tervezze meg ön a megújuló közmédia logóit!". Nem kellet volna az egészet, hanem külön lehetett volna pályázni az M1-M2, a Duna-Duna World és a rádiócsatornák arculatával. A pályázat kiírásánál köthettek volna ki feltételeket mondjuk a színekre, motívumokra vonatkozóan. A pályázatot népszerűsíthették volna újsághirdetésekben, óriásplakátokon (ha a Marslakókat tudták) és a műsorok alatt, között a képernyőn megjelenő felhívásokkal. A közönségszavazással kiválasztott három-öt legjobb pályázó között értékes nyereményeket osztottak volna szét, a legjobb pályázatot pedig használták volna. A szavazók között is sorsolhattak volna ki nyereményeket. Az eredményhirdetés egy show keretében történt volna. Lehet olcsóbban megúszták volna és sokkal jobb, szerethetőbb arculatot láthatnánk mi is. Nem utolsó szempont, hogy reklámnak is jó lett volna ez az akció.
 #100939  Szerző: djlacee

mimi írta:
djlacee írta:Kösz szépen, nézze csak a nép a Hülyék Közt-öt :wailing:
Mert a Marslakók, az aztán sokkal színvonalasabb alternatíva volt...
Hát mérföldekkel... Kezdjük ott, hogy HD volt
  • 1
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 235