RADIOSITE Fórum

• Danubius Rádió

#9101  Szerző: bsector

Néha a kisköziken jobb a műsor mint az országosakon... ott legalább foglalkoznak/vagy nának a hallgatókkal, csak sokan lenézik őket mert nem profi a dolog. Nehéz ügy. :( :)
 #8925  Szerző: mg

nemtom. én az értelmet keresem mindig a rádióban, ezért alapból vagyok elutasító az ilyen legyünk heppik, mondjuk a hülyeséget c. műsorok iránt
ezért muzsikáló reggel és 180 perc az én reggeli programom :D
 #8913  Szerző: davidjejee

Kedves Fórumtársaim!

Én Balázsék egykori reggeli műsoráról véleményt nem mondok, mivel keveset hallgattam. De! A jövő színvonalas reggeli műsorainak érdekében, rádiós kollégák megsegítésére mindenkit kérek, hogy 1-1 ötlettel járuljon hozzá, hogy mi az ami mindenképp legyen egy reggeli műsorban!

Kezdem én a sort!

Szerintem tutira kell az interaktivitás

(ezzel a szóval nagyon szeretünk dobálózni, de amíg a műsorvezető a gagyi témára a saját falsmseit olvassa fel, más honlapok fórumaiból szemezget hozzászólást addig nem interaktivitásról beszélünk, szó mi szó, ami nem megy, nem kell erőltetni, esetünkben ha langyos a műsorhoz való hozzászólás az azt jelenti nagy valószínűséggel, hogy gyenge témát hoztunk fel)
 #8904  Szerző: ropi21

én bevallom nem hallgattam túl sokat a reggeli tormát, nem voltam éppen akkoriban vételkörzetben reggelente (nomeg volt más elfoglaltságom, a tanulás :D) de amennyi jutott, nem volt rosszabb, mint a többi rádió (az én izlésemhez)
bár lehet jótékonyan hatott, hogy csak ritkán hallottam

azért vicces, hogy sehol meg sem említik a deejay-s szereplésüket :-/

valamint: én bírom a fejüket, de azért messze vannak egy délutáni show-hoz pl
 #8894  Szerző: tomee

Osztom azt a véleményt, hogy gázak voltak a Deejay-n. Akkoriban meg próbáltam röhögni rajtuk, lévén hogy alternatívaként a kukori meg a "csirkés" roxy riadó szolgált, de nem igazán ment. Tipikusan azok a poénok mentek, amik akkortól kezdve viccesek, ha egy baráti társaságban letol az ember pár sört. Erősen a "legyünk vicces reggeli műsoron" volt a hangsúly, ennélfogva eléggé erőltetett lett. Viszonyítás képen a jelenlegi Kukori-t is ilyen jellegűnek tartom, mert sajnos nekem a Béres fajta humor jön be, amit már senki nem mert vállalni.
 #8885  Szerző: doh

bsector írta:Szerintetek gázak voltak a DeeJay-en?
Én a magam nevében beszélek: szerintem igen.
Alapból nem bírom elviselni azt a hobbitot meg a diszbuzi sebestyént, se TV-ben, se rádióban. Így aztán az se megy le a torkomon, ha épp neadjisten talántalán heti egyszer vicceset mondanak. De biztos az én készülékemben van a hiba!
 #8877  Szerző: bsector

Szerintetek gázak voltak a DeeJay-en?

Bár, mondjuk az is gáz, hogy amnéziásak lettek a cikk kedviért. :D Bár ha bukesz lesz a dolog, akkor lesz mire fogni... :D :roll: :twisted: :evil:
 #8876  Szerző: mg

dohány írta:öröm lesz mindenhol alázni őket ezekkel. :D
szarják azt le, alázzák őket a hallgatottsági adatok :)
 #8867  Szerző: Flash

dohány írta:Olvasgattam itt a hozzászólásokat és ha már a műsorvezetőknél tartunk: Abaházi Csabához mit szóltok?
Nekem ha meghallom rögtön feláll a szőr a hátamon, olyan irritáló. Szörnyű az orgánuma, mindig sablonszöveget mond, a hansúlyozása katasztrofális, beszédhibás is kicsit. Egyszerűen alkalmatlan erre a posztra szerintem. Inkább végezzen háttérmunkát!
Ezt én is meg akartam már említeni. Katasztrófa a csávó.
 #8857  Szerző: doh

http://www.danubius.hu/radio/141919

"Az RTL Klub két műsorvezetője már összeszokott párost alkotott a Celeb vagyok, ments ki innen! adásaiban, ám a közös rádiózás mindannyiuknak új terep lesz."

A DeeJay mi is volt?
Csak nem a két műsorvezető kérésére titkolják el a dolgot? Esetleg rájöttek, hogy gáz volt, amit régen produkáltak? Igazán rájöhetnének arra is, hogy ezt sem kell majd erőltetni, mert a TV-ben borzasztóak voltak!

"„Nem játszunk szerepet, olyanok leszünk, amilyenek valójában vagyunk – jelentette ki Vadon János."
Ez teljesen jogos. Végülis a média ilyen... Mindenki adja magát! Hol él ez?
:lol: :lol:

Érdemes lenne egyébként archiválni erről a két szerencsétlenról a közelmúltban és a közeljövőben megjelent cikkeket, mert amikor majd 1 év múlva csúfos bukta lesz, öröm lesz mindenhol alázni őket ezekkel. :D
  • 1
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 109