RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#158742  Szerző: asr27

adam1400 írta:jönnek még az odaszólások a fb-on is a musicnek: :hehe:

"Jöhet a csokika Music FM! " :troll:
és ez miért vicces? vagy miért örülsz neki?
Igaz úgysem tudsz rá válaszolni, így leírom én a választ: Mert egy agyhalott idióta gyökér vagy, és még finoman fogalmaztam.
 #158740  Szerző: noartist

adam1400 írta:jönnek még az odaszólások a fb-on is a musicnek: :hehe:

:question:
 #158733  Szerző: markfelt

dkemeny77 írta:
asr27 írta:Az utolsót kivéve(Mező Misi), valóban mindegyik elég jó! De szerintem itt nagyjából ki is fulladt a jó magyar nyelvű zenék listája.
Lehet itt vitatkozni, de stílustól függetlenül / függve bőségesen lehet még mutatni. Van egy magyar zenei műsorom is, bőséggel látok ezekre példát, nap mint nap, és nem feltétlen mainstream. Van egy rakásra való fasza magyar bandánk, akiket imádni lehet, de tényleg!
Az egy dolog, hogy imádni lehet, kár, hogy nagyjából semmit nem jelent.
 #158730  Szerző: adam1400

jönnek még az odaszólások a fb-on is a musicnek: :hehe:

#158718  Szerző: dkemeny77

asr27 írta:Az utolsót kivéve(Mező Misi), valóban mindegyik elég jó! De szerintem itt nagyjából ki is fulladt a jó magyar nyelvű zenék listája.
Lehet itt vitatkozni, de stílustól függetlenül / függve bőségesen lehet még mutatni. Van egy magyar zenei műsorom is, bőséggel látok ezekre példát, nap mint nap, és nem feltétlen mainstream. Van egy rakásra való fasza magyar bandánk, akiket imádni lehet, de tényleg!
 #158655  Szerző: asr27

Az utolsót kivéve(Mező Misi), valóban mindegyik elég jó! De szerintem itt nagyjából ki is fulladt a jó magyar nyelvű zenék listája.
 #158650  Szerző: djlacee

#158645  Szerző: Gr3g0ry

asr27 írta:
Gr3g0ry írta:
asr27 írta:Linkeljetek már be néhányat azok közül az igényes magyar zenék közül srácok! :D
Kivánságod számomra parancs.
Aláírom, ez jó zene volt, valamikor úgy 13-15 éve. :) a mai trendeknek viszont már nem felel meg!
A mai trendek.... :gülü2:
 #158644  Szerző: Gr3g0ry

asr27 írta:
Dawe1797 írta:
asr27 írta:Linkeljetek már be néhányat azok közül az igényes magyar zenék közül srácok! :D
Nem linkelgetek, de hallgasd a Music-ot, ott találsz bőven! ;)
A Musicon valóban játszanak egy-két hallgatható magyar zenét, ezek mind remixek, valamelyik Music Killers DJ-től! Eredetiben én nem igazán tudok hallgattható, friss, magyar nyelvű zenét. :)
Persze kinek mi a hallgatható....
Na igen, ezen én is elcsodálkoztam hogy a remixek (vagy a akusztikus változatok) valahogy feldobják a zene hallgathatóságát.
 #158643  Szerző: asr27

Gr3g0ry írta:
Kivánságod számomra parancs.
Aláírom, ez jó zene volt, valamikor úgy 13-15 éve. :) a mai trendeknek viszont már nem felel meg!
  • 1
  • 902
  • 903
  • 904
  • 905
  • 906
  • 1036