RADIOSITE Fórum

• IP alapú rádiózás

#54203  Szerző: djlacee

Valami más név kellene
 #53460  Szerző: djlacee

Hova lett a Nordtelekomos szerver amiről a Corvinus, az Egerszeg és a Roxy is megy?
http://radio.nordtelekom.hu:8000/
 #51320  Szerző: SzD

Állítólag eléggé jó ez a rádió, sokaknak tetszik, annak ellenére, hogy neten hallgatható csak. Több ismerősöm mondta már, hogy -főleg a körülményeket figyelembe véve- egész korrekt.
Megérdemelnének egy frekvenciát, mert lelkes csapatról van szó, és így, netrádióként is jelen vannak már az ajkaiak életében - ahogy a cikkben is olvasható. Ez csak jelent valamit. :)
 #49776  Szerző: szemilan

Szerintem a leg célszerűbb, ha megnézed a készülék papírjait.
Használlati utasításban szerintem hamarabb rálelsz (már ha van magyar) mint, hogy itt valaki megmondja neked.
 #49744  Szerző: drkotasz

Whiplash írta:Mi kell ahhoz hogy egy netes adót wifis rádióval tudjak fogni? ugyanis múltkor nem találtam meg egy wifis rádióval egy csomó magyar netes adót, köztük azt sem amelyiket mi csináljuk
Csak egy vaktipp: meg kéne nézni, milyen IP cím van kiosztva a készüléknek, aztán azt gépen böngészőbe beütni, hátha kidob valami adminfelületet.
 #49737  Szerző: djlacee

Egy lista van, ami tartalmazza azokat a rádióadókat, amiket egy wifis készülékkel lehet hallgatni. Ezt a listát lehet bővíteni, de hogy miként, arról fogalmam sincs.
 #49733  Szerző: Whiplash

Mi kell ahhoz hogy egy netes adót wifis rádióval tudjak fogni? ugyanis múltkor nem találtam meg egy wifis rádióval egy csomó magyar netes adót, köztük azt sem amelyiket mi csináljuk
 #48857  Szerző: LuciFerko

tudommal nincs, csak fizesd ki a jogdíjat, azt annyi.
  • 1
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 99