RADIOSITE Fórum

• OZONE FM

#91011  Szerző: aderzone

Szerelem a maximumon!

Itt az Ozone FM legújabb játéka a legjobb hallgatóknak, Nektek!
Küldj egy közös képet kedveseddel a jatek@o3.hu –ra, ezzel már játékban is vagy!
A képeket feltöltjük az O3 facebook oldalára és ott lehet szavazni rájuk, a legegyszerűbb módon: klikk a „tetszik” gombra és már szavaztál is!
A legtöbb szavazatot kapó páros jutalma egy ötfogásos, gyertyafényes, romantikus vacsora a győri La Maréda étteremben Valentin Nap estéjén. www.lamareda.hu

Játssz velünk és tölts el egy felejthetetlen estét kedveseddel!
Szerelem a maximumon! 103,1 – Ozone FM
 #89061  Szerző: szemilan

Csak nekem késik 10 másodperccel a mobile stream, a HQ-hoz képest?
 #88957  Szerző: Jozsfm964

admin írta:
Jozsfm964 írta:Emberek! Újrafogalmazok! A lopást ne a szó szoros értelmében értsük. Lehet azért fizetett az Ozone hogy a FAK Live show ami anno a Rádió Eper hullámhosszán ment, most itt menjen. Ötlet lopásról van szó, valamint arról, hogy így olcsóbb a műsor, mivel nem kell plusz műsorvezetőt fizetni, de ennyiből bármelyik adó műsora mehetne itt. Persze fizetnek ezért is, de akkor annak van valami értelme, és nem XBOX néven adjuk el a Mikulás csomagot! Valamint meg lehet hallgatni, hogy a dalok többsége, igen is össze vannak vágva. Vannak olyan track-ek amiket nem is találsz sehol, tehát a fene tudja honnan van! Mindegy én ezt nem vitatom, nem hallgatom őket, mert csak egy mókusvakítás amit csinálnak!
Kint külföldön az is bűncselekmény ha Te megcsinálsz valamit, és az ötleted lelopja más!
De ez itt Magyarország, itt mindent meg lehet csinálni!
Hát hajrá!
Arra nem gondolsz, hogy szindikált műsorról van szó?
Akkor fejezzék is be!
 #87204  Szerző: markfelt

Jozsfm964 írta:Emberek! Újrafogalmazok! A lopást ne a szó szoros értelmében értsük. Lehet azért fizetett az Ozone hogy a FAK Live show ami anno a Rádió Eper hullámhosszán ment, most itt menjen. Ötlet lopásról van szó, valamint arról, hogy így olcsóbb a műsor, mivel nem kell plusz műsorvezetőt fizetni, de ennyiből bármelyik adó műsora mehetne itt. Persze fizetnek ezért is, de akkor annak van valami értelme, és nem XBOX néven adjuk el a Mikulás csomagot! Valamint meg lehet hallgatni, hogy a dalok többsége, igen is össze vannak vágva. Vannak olyan track-ek amiket nem is találsz sehol, tehát a fene tudja honnan van! Mindegy én ezt nem vitatom, nem hallgatom őket, mert csak egy mókusvakítás amit csinálnak!
Kint külföldön az is bűncselekmény ha Te megcsinálsz valamit, és az ötleted lelopja más!
Hát hajrá!
Arra nem gondolsz, hogy szindikált műsorról van szó?
 #87203  Szerző: Jozsfm964

Emberek! Újrafogalmazok! A lopást ne a szó szoros értelmében értsük. Lehet azért fizetett az Ozone hogy a FAK Live show ami anno a Rádió Eper hullámhosszán ment, most itt menjen. Ötlet lopásról van szó, valamint arról, hogy így olcsóbb a műsor, mivel nem kell plusz műsorvezetőt fizetni, de ennyiből bármelyik adó műsora mehetne itt. Persze fizetnek ezért is, de akkor annak van valami értelme, és nem XBOX néven adjuk el a Mikulás csomagot! Valamint meg lehet hallgatni, hogy a dalok többsége, igen is össze vannak vágva. Vannak olyan track-ek amiket nem is találsz sehol, tehát a fene tudja honnan van! Mindegy én ezt nem vitatom, nem hallgatom őket, mert csak egy mókusvakítás amit csinálnak!
Hát hajrá!
 #87198  Szerző: Jozsfm964

csokie írta:Tisztelt Bíróság majd eldönti hogy elkövettem-e bűncselekményt vagy sem. E miatt pedig normális munkahelyen nem rúgják ki az embert hanem meggyőződnek róla, hogy - aki és amit terjeszt - annak van-e egyáltalán valóság alapja.

Jut eszembe a Neo FM topikot olvastad? :)

Ott hány ember lehetne már per alatt... :)
Teljesen egyet értek :)
 #87155  Szerző: csokie

Tisztelt Bíróság majd eldönti hogy elkövettem-e bűncselekményt vagy sem. E miatt pedig normális munkahelyen nem rúgják ki az embert hanem meggyőződnek róla, hogy - aki és amit terjeszt - annak van-e egyáltalán valóság alapja.

Jut eszembe a Neo FM topikot olvastad? :)

Ott hány ember lehetne már per alatt... :)
 #87132  Szerző: aderzone

LuciFerko írta:
aderzone írta:
Jozsfm964 írta:Nos emberek! Beigazolódott, hogy az OZONE FM egy nagy nulla, egy parasztvakítás, pénzmosás. A FAK Live show felvételről megy, nem élő, a Rádió EPER-től megvett részeket nyomják le két órában, az első adásban benne is volt Ferenc József elszólása hogy Rádió EPER-ben! Utána néztem, tényleg onnan való! GÁZ! Aztán megírtam nekik a facebook-ra, törölték a hozzászólásom. A kívánságműsorba azokat a számokat lehet kérni amit egész nap leadnak, más nincs nekik, ez is beigazolódott! Semmi reklám nincs, hogy ez a rádió létezne. Az Oxygen fm a zenei struktúra váltással és a no reklámozással bukott meg. Nem fog ez így élni, hogy 400 ember lájkolja a facebookon, kb még ezer hallgatja Győrben! A zenék innen-onnan vagdosva, a gagyik talán megvéve, de kétlem, szerintem az is mp3! Egy óvodás Pistike tudna ilyen rádiót csinálni! Parasztvakítás megy ezerrel! A másik rádión is no tartalom, csak a zene össze vissza. Ott még a hangerő sincs beállítva, egyik zene hangos a másik halk. Ennyit az OZONE FM-ről! Zene a nullán...
Azért majd ne csodálkozz, ha pár hét múlva kapsz egy levelet a jogi képviselőjüktől, mert ha van eszük ezért az irományodért olyan rágalmazási/hitelrontási pert akasztanak a nyakadba, hogy életed végéig nyögöd majd a következményeit! És senki nem fog megvédeni, mert admin inkább kiadja az IP-det, minthogy ő is a bíróságra járjon. És meg is érdemled.
Ez szerintem még nem számít annak, röhögnek egy jót rajt és annyi. Több rádió ennél sokkal durvábbakat kap.
Ha én mondjuk holnap elkezdeném rólad terjeszteni a nyilvánosság előtt, hogy bűncselekményeket követtél el, emiatt kirugnának a munkádból, s az erkölcsin túl forintosítható károd is származna emiatt, csak mert én beszéltem valamit, mer olyan poén, akkor röhögnél egy jót rajt és annyi? Vagy mondjuk beperelnél és kártérítést követelnél?
 #87131  Szerző: aderzone

hd írta:
aderzone írta:
Jozsfm964 írta:Nos emberek! Beigazolódott, hogy az OZONE FM egy nagy nulla, egy parasztvakítás, pénzmosás. A FAK Live show felvételről megy, nem élő, a Rádió EPER-től megvett részeket nyomják le két órában, az első adásban benne is volt Ferenc József elszólása hogy Rádió EPER-ben! Utána néztem, tényleg onnan való! GÁZ! Aztán megírtam nekik a facebook-ra, törölték a hozzászólásom. A kívánságműsorba azokat a számokat lehet kérni amit egész nap leadnak, más nincs nekik, ez is beigazolódott! Semmi reklám nincs, hogy ez a rádió létezne. Az Oxygen fm a zenei struktúra váltással és a no reklámozással bukott meg. Nem fog ez így élni, hogy 400 ember lájkolja a facebookon, kb még ezer hallgatja Győrben! A zenék innen-onnan vagdosva, a gagyik talán megvéve, de kétlem, szerintem az is mp3! Egy óvodás Pistike tudna ilyen rádiót csinálni! Parasztvakítás megy ezerrel! A másik rádión is no tartalom, csak a zene össze vissza. Ott még a hangerő sincs beállítva, egyik zene hangos a másik halk. Ennyit az OZONE FM-ről! Zene a nullán...
Azért majd ne csodálkozz, ha pár hét múlva kapsz egy levelet a jogi képviselőjüktől, mert ha van eszük ezért az irományodért olyan rágalmazási/hitelrontási pert akasztanak a nyakadba, hogy életed végéig nyögöd majd a következményeit! És senki nem fog megvédeni, mert admin inkább kiadja az IP-det, minthogy ő is a bíróságra járjon. És meg is érdemled.
Mielőtt újraszerkesztetted a hozzászólásodat azt írtad, hogy szerencséje van, amiért ilyen kedves az Oxygén Média menedzsmentje, mert nem akaszt a nyakába egy rágalmazási pert.

:ayfkm:

Bocsáss meg, de undortó az a rosszindulat, már-már fenyegetőzés, ami belőled árad! Megértem ha védeni akarod őket, de azt lehet más formában is, például cáfold meg az általa leírtakat. Sok rádió ennél nagyságrendekkel durvább dolgokat kap/kapott, és szerencsére láthattunk már pozitív példát arra, hogy az ilyen hangvételű kritikákat is normálisan tudták kezelni. Ha ennyiért valóban képesek ilyen-olyan pereket indítani, az egyszerűen nevetséges, abszurd, komolytalan!

Abban viszont egyébként egyetértek, hogy Jozsfm meglehetősen primitív, bunkó stílusban fogalmazta meg nemtetszését, legközelebb lehetne egy kicsit reálisabb, szofisztikáltabb.
Én nem védek senkit, főleg, hogy az Oxygénnél senkit sem ismerek személyesen, meg oké, hogy szólásszabadság, van, de azért álljon meg a menet! Főleg abban a tekintetben, hogy elvileg ez egy szakmai site szakmai fóruma, ahol ilyen buta, primitív megnyilvánulásoknak nincs helye!

Természetesen lehet normális kritikát megfogalmazni, sőt durva kritikát is, lehet hülyülni, de az már véleményem szerint bőven túl van a normalitás határán, hogy egy céget pénzmosással és lopott zenék/műsorszámok adásba engedésével vádolunk meg a nyilvánosság előtt... Mert ez BTK-s bűncselekmény, rágalmazás, becsületsértés, hitelrontás.

Az meg, hogy más rádiók mit kaptak nem érdekel, mindenesetre egyesekkel nagyon elszaladt a ló, nem látják be, hogy a hazudozásukkal milyen károkat tudnak okozni, és leszarom, ha rosszindulatúnak tartasz, az ilyenek megérdemelnék, hogy ki kelljen fizetniük pár milliót, mert nem tudták hol a határa a fene nagy szólásszabadságuknak, abból talán tanulnának. Azért nem ártana a nickek mögé bújva megtanulni viselkedni is!
  • 1
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 108