RADIOSITE Fórum

• Magyar Telekom (T-Home, ViDaNet)

#589  Szerző: mlaszlo

Chester írta:Mondjuk azt vegyük figyelembe hogy még nincs kész az oldal, és nem egyszerre indul el minden. Erről több cikk is írl. Talán lesz vmi.. ;)
Igazad lehet, elképzelhető hogy a műholdas szolgáltatásával összehangolják majd.
Az online ügyfélszolgálat felülete egész jól néz ki, bár úgy látom, hogy még nem minden működik rajta rendesen.
 #587  Szerző: Zoshi

Mondjuk azt vegyük figyelembe hogy még nincs kész az oldal, és nem egyszerre indul el minden. Erről több cikk is írl. Talán lesz vmi.. ;)
 #584  Szerző: mlaszlo

Chester írta:Hát arra én nem is számítottam hogy az olcsób lesz.. :D
Én azért vártam volna rá valamilyen akciós ajánlatot. Furcsa, hogy az internetnél és az IPTV-nél kedvező ajánlataik vannak, a kábel tv-t meg listaáron, illetve csak minimális kedvezménnyel értékesítik.
 #571  Szerző: mlaszlo

Az új internetes ajánlatok szerintem nagyon kedvezőek lettek, főleg hogy lehetőség nyílt a jelenlegi lejárt hűségnyilatkozatosoknak is akciókban részt venni.
Amit viszont szomorúan látok, hogy a kábel tv-s árak változatlanok maradtak :(
 #507  Szerző: Zoshi

http://www.t-home.hu/lakossagi/internet ... fizetoknek

A T-Home nem csak a Magyar Telekom szolgáltatási területén kínálja kedvező és megbízható díjcsomagjait ügyfeleinek, hanem a szerződéses partnereink, az Invitel Zrt. és a UPC Telekom (volt Monortel) területein is. Ezen ügyfeleink az alábbi ajánlatokat vehetik igénybe.

Amennyiben szolgáltatásainkkal kapcsolatban kérdése van, kérjük, hívja a 1412-es ügyfélszolgálati telefonszámunkat, mely a Magyar Telekom hálózatából (vezetékes, mobil), az Invitel és a UPC Telekom (volt Monortel) szolgáltatási területeiről ingyen hívható zöldszám. A többi mobilszolgáltató (Pannon, Vodafone) és az alternatív szolgáltatók hálózatából a hívás a jelzett szolgáltatóknál meghatározott kék szám tarifájáért hívható, melyről bővebb információt szolgáltatójától kaphat.

Ez csak nekem új? :)
 #502  Szerző: Zoshi

http://www.t-home.hu/

Még nem teljes de alakul. :) Kiv leszek a kábeltv új infó csatorna elindul e ma, és hogy csak a kábeltv-s dolgok lesznek rajta, vagy az adsl, telefon, iptv is.
  • 1
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93