RADIOSITE Fórum

• Informatika

#126071  Szerző: frekivadasz

Eléggé divat lett hirtelen leírni az XP-t, de biztos vagyok benne, hogy még hosszú évekig nem lesz azzal gond, ha valaki felelősségteljesen használja neten, és a megfelelő védelmekkel is ellátja. A többiek meg vegyenek új vasat.
 #126070  Szerző: mimi

xp kuka, lubuntu-t ajánlok régi gépre
 #126066  Szerző: frekivadasz

Ha tudsz bele tenni legalább 1.5 - 2G RAMot, akkor win7 32bit. Alatta XP 32bit. Egy SSD csodát is tenne a géppel. SSD-vel még 1G RAM-mal is win7 32bit.
 #126050  Szerző: asimov

Hát jah... vagy legalább a pontos típusnevet :)
noartist írta:
LuciFerko írta:Adott egy kb 8 éves Fujitsu noti. Milyen windows-t érdemes rá tenni? XP? Win7? Win8? Elég öreg gép már.
Évek helyett inkább harvert írd le. :)
 #126049  Szerző: asimov

Igen, azaz.
Oks, bizonyos szempontból megnyugodtam :)
Jelenleg regenerálom az akksikat (Energizer 2500 mAh NiMH) aztán töltés, aztán megint kisütes.. szóval regenerálok, hátha segít.
A fotómasina barkácsolása lesz az utolsó momentum :)
szemilan írta:Vékony és hosszúkás...nekünk CX 7330 volt és az is kb ugyan ezt a hibát produkálta. (de amúgy a legtöbb ilyen kis gép ezzel küszködik)
Gyenge telepet érzékel, vagy be sem kapcsol. Valami elfáradhat bennük, vagy nem tudom.

3V 2,5A kell neki. Tekintve, hogy nem egy nagy érték már (sajnos) akár lehet is vele kísérletezgetni.
 #126048  Szerző: noartist

LuciFerko írta:Adott egy kb 8 éves Fujitsu noti. Milyen windows-t érdemes rá tenni? XP? Win7? Win8? Elég öreg gép már.
Évek helyett inkább harvert írd le. :)
 #126044  Szerző: LuciFerko

Adott egy kb 8 éves Fujitsu noti. Milyen windows-t érdemes rá tenni? XP? Win7? Win8? Elég öreg gép már.
 #126021  Szerző: szemilan

Vékony és hosszúkás...nekünk CX 7330 volt és az is kb ugyan ezt a hibát produkálta. (de amúgy a legtöbb ilyen kis gép ezzel küszködik)
Gyenge telepet érzékel, vagy be sem kapcsol. Valami elfáradhat bennük, vagy nem tudom.

3V 2,5A kell neki. Tekintve, hogy nem egy nagy érték már (sajnos) akár lehet is vele kísérletezgetni.
asimov írta:Van rajta, de valami egyedi csatlakozóval van kiépítve... :)
szemilan írta:
asimov írta:A sok éves digi-fotomasinám (Kodak EasyShare CX7220) pár napja olyat művel, hogy akármilyen jól feltöltött akkut vagy friss elemet teszek bele, csak villan egyet az állapotjelző (ekkor zöld) led-je -ez eddig normális- de aztán semmi további életjel.
Még próbálkozom.. érdemes?
Nincs rajta esetleg DC csatlakozó? Meg kellene próbálni azon keresztül megtáplálni.
 #126017  Szerző: asimov

Van rajta, de valami egyedi csatlakozóval van kiépítve... :)
szemilan írta:
asimov írta:A sok éves digi-fotomasinám (Kodak EasyShare CX7220) pár napja olyat művel, hogy akármilyen jól feltöltött akkut vagy friss elemet teszek bele, csak villan egyet az állapotjelző (ekkor zöld) led-je -ez eddig normális- de aztán semmi további életjel.
Még próbálkozom.. érdemes?
Nincs rajta esetleg DC csatlakozó? Meg kellene próbálni azon keresztül megtáplálni.
 #126007  Szerző: djlacee

Nekem meg elsütésnél kiírja hogy AKKUMULÁTOR LEMERÜLT :D
  • 1
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 330