RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#157778  Szerző: noartist

Majd átnyergelnek a Petőfire- mostanában szeretnek bevásárolni kereskedelmi rádiós arcokból az MTVA-nál.
(van az a pénz, amennyiért Balázs Vajna vagy az MTVA csatornáinak egyikére áttérne? Elvégre, a Class FM 6 évig kormányközeli volt..)
 #157777  Szerző: markfelt

Bochkor szerintem már kikerült a tisztítótűzből, így újra mehet országosra. Politikusok játéka ez.
 #157776  Szerző: tomee

admin írta:"Balázs úgy gondolom, jó ideig most nem lesz országos frekin. Majd a 89.5-re átnyergel, gondolom.
Balázsékért beáldoznák Bochkorékat? (Szerintem igen)
 #157765  Szerző: markfelt

"nem lesz új sláger rádió mert, nem kormány kompatibilis az amcsi cég"

A Sláger FM mellett a Sláger Rádió névlajstrom is a Tematik Kábelé, az bőven lehet még a 103.3-on ősztől...
Balázs úgy gondolom, jó ideig most nem lesz országos frekin. Majd a 89.5-re átnyergel, gondolom.
 #157763  Szerző: small

nemethi1980 írta:Ez csak elmélet és témaindító ötletelés, nem cél a félrevezetés. De el tudok egy olyat képzelni a nagy változások közepette, hogy lesz egy új slágerrádió, országosan új frekvenciákkal. Egy kereskedelmi típusú petőfi ahol előbb utóbb megjelenik a morning show. Az R1 pedig hálózatot épít egykori korábbi vidéki frekvenciáin, ahol most kvázi ugyanaz megy, csak ozone név alatt. És azt sem tartanám ördögtől valónak, ha a Bochkor Gábor meg az István Dani újból országosan lennének egy könnyed átigazolással az új slágerbe. Mindez csupán a képzelet szüleménye.

nem lesz új sláger rádió mert, nem kormány kompatibilis az amcsi cég.
sosem lesz morning show a petőfin, tekintettel balázs eleget ekézte a kormányt, plusz az rtl arca.
az r1 meglátásod rendben van, de ezt a szakmában mindenki tudja :)
 #157762  Szerző: nemethi1980

Ez csak elmélet és témaindító ötletelés, nem cél a félrevezetés. De el tudok egy olyat képzelni a nagy változások közepette, hogy lesz egy új slágerrádió, országosan új frekvenciákkal. Egy kereskedelmi típusú petőfi ahol előbb utóbb megjelenik a morning show. Az R1 pedig hálózatot épít egykori korábbi vidéki frekvenciáin, ahol most kvázi ugyanaz megy, csak ozone név alatt. És azt sem tartanám ördögtől valónak, ha a Bochkor Gábor meg az István Dani újból országosan lennének egy könnyed átigazolással az új slágerbe. Mindez csupán a képzelet szüleménye.
 #157760  Szerző: Promenád

dkemeny77 írta:
small írta:
nemethi1980 írta:Néha érdemes volt ide fellátogatni, pláne amikor beindult egy jó téma kivesézése. Szerettem kukac hosszas eszmefuttatásait, persze a stílusával nem mindig értettem egyet. De azt ugye az adminok vágják, hogy most teszik tönkre a fórum eddig sem magasröptű társalgásait, hogy robert és adamka szabad utat kapnak? Most ők fizetett trollok? Értem én, hogy demokrácia meg minden, de az előbb utóbb mindig elbukik. A hozzászólásaik 90%a haszontalan, informális marhaság, amelyek elijesztenek olyan szakembereket, akik akár csak figyeltek, vagy ritkán szóltak hozzá.

örömmel látom hogy nem csak engem zavarnak ezek a marhák!
+1
Van benne valami... vagy csak síma két nokedli, akiken a tojáshéj még nem keményedett meg. Abszolút egyetértek veletek.
 #157741  Szerző: noartist

Szabadszájú szakértőink reagáltak már a tegnapi nap történéseire?
 #157739  Szerző: dkemeny77

small írta:
nemethi1980 írta:Néha érdemes volt ide fellátogatni, pláne amikor beindult egy jó téma kivesézése. Szerettem kukac hosszas eszmefuttatásait, persze a stílusával nem mindig értettem egyet. De azt ugye az adminok vágják, hogy most teszik tönkre a fórum eddig sem magasröptű társalgásait, hogy robert és adamka szabad utat kapnak? Most ők fizetett trollok? Értem én, hogy demokrácia meg minden, de az előbb utóbb mindig elbukik. A hozzászólásaik 90%a haszontalan, informális marhaság, amelyek elijesztenek olyan szakembereket, akik akár csak figyeltek, vagy ritkán szóltak hozzá.

örömmel látom hogy nem csak engem zavarnak ezek a marhák!
+1
 #157708  Szerző: small

kukac írta:
asr27 írta:
robert11 írta:Györke Attis jól tette hogy reagált rá jóvolt mikor mondta hgogy örülünk hogy a muzikbogyósok is minket hallgatnak.
Te meg jobban tetted volna, ha ezt györke attiskádnak írtad volna le üzenetben! (ádám 2)
Pedig ez ebből egyáltalán nem következik. Az viszont igen, hogy a saját hallgatójuk nem tudja a saját szlogenjüket, ez viszont elég ciki rájuk nézve - talán ha egy kicsit kevesebbet foglalkoznának másokkal és egy kicsit többet magukkal, akkor nem így lenne... :)

mivel minden felvételről megy az R1-en simán szűrhető a hallgató. sajnos nem egy esetben futottam bele "beépített" emberbe, aki 2 percig nyökögte rosszul a szlogent.
sajnálom hogy ez a rádió már csak nyomokban tartalmaz szakmaiságot, valamint etikát.
  • 1
  • 909
  • 910
  • 911
  • 912
  • 913
  • 1036