benjamin írta:Szerintetek a kötelező magyar zenei kvóta a rádiókban jót tett a magyar zeneiparnak?
persze...
igazából jó lenne, ha normális zenekarokat - zenekarok, és nem annak mondott valami ami két emberből áll és kint a DJ mögöttük a koncert elejéről a végéig - mutatnának be. Például egy HoneyBeastnél sose láttam hasonlót.
Én azt vettem észre a 28 évem alatt, hogy az számít populárisnak ami azt mondja ,,szeress, mert én is szeretlek/szerettelek, mert ha így teszel minden jobb lesz" nagyjából ez a tematikája kb 30 éve minden dalnak.
A feldolgozásokkal, már tele van a hócipőm, mert az utolsó ami tetszett az a ,,darabokra törted a szííííííííívem". Azóta amit csináltak egy katasztrófa. Se egyéniség, se valami olyan amire azt mondanám, hogy letettek volna valamit az asztalra.
Ezzel együtt azt kell mondanom, hogy
nem, bár amire azt mondom, hogy van értéke és magyar az a Kowalsky meg a Vega, bár azon is csodálkozom hogy még mindig játssza az egyetlen zenei rádióállomás.
Azt is megmondom, hogy miért nem. Azért, mert a legtöbb ember lehalkítja, vagy kikapcsolja út közben is a rádiót.
Tapasztaltam!
Azonnal visszatérünk a normális állapotokhoz, mihelyst bizonyosak leszünk abban, hogy mi is a normális.
(Douglas Adams)
YouTube csatornám
FM DX Csabrendek:
http://altermanus.ddns.net/