adminisztrator írta:Hát ezen a Duna World angol nyelvű híradón beszrtam, ez a hunglish kiejtés nagyon viccesTedd hozzá, hogy szerinted.
adminisztrator írta:Hát ezen a Duna World angol nyelvű híradón beszrtam, ez a hunglish kiejtés nagyon viccesTedd hozzá, hogy szerinted.
fofla írta:Erre vonatkozólag nem láttam semmit. Tudomásom szerint ez nem változott. Pont ez a bajom, hogy más módon oldottam volna meg én is a reklámelválasztást.Valóban, reklámzáró és reklámnyitó a hatályos tv.-ek szerint kell. A köztévé jelenleg törvényt sért így.
mlaszlo írta:Lehet, hogy az új médiatörvény már erre vonatkozóan is tett engedményeket és ezért nincsen levezető.VÉGRE
fofla írta:Úgy tudom, hogy a reklámtörvény továbbra is kimondja, hogy a reklámot jól érzékelhetően kell elválasztani, vagyis az elején és a végén is ki kell írni, hogy reklám. Az M1-en rendszeresen van reklámfelvezető, de levezetés nincs csak egy karika és pálcika a mezőn. Ezért más simán kapna nem kicsi büntit.Lehet, hogy az új médiatörvény már erre vonatkozóan is tett engedményeket és ezért nincsen levezető. Nem hinném, hogy pont az MTV ne figyelne ilyenekre.
Csongii írta:Ha már ennyire javítgatod akkor téma, mert ugye Magyarok vagyunk mégis csak.Akkor szerinted nem is televízió, hanem távolbalátó? Angol szavak is meghonosodnak, de magyar átírásban: telefon (telephone), busz (bus), rádió (radio), topik (topic)...
Csongii írta:Azt meg nem értem téged miért zavar, hogy van akinek nem jön be ez a SZERINTEM kissé gagyi logó és szignál rendszer amit "kitaláltak".Az nem zavar, ha az új arculat valakinek nem tetszik, mivel ez magánügy, csak ne jelentse ki, hogy nem jó. Másnak lehet, hogy épp így tetszik.
Csongii írta:A néhány hozzászólásod alapján számomra teljesen úgy jön le, mintha a te véleményed lenne a mérvadó.Egy fórum mindig véleményekről szól, és senkié sem mérvadó, így az enyém sem az.
Csongii írta:Nyugodtan oda írhatod te is , hogy "SZERINTEM".Nyugodtan elolvashatod kicsit figyelmesebben, amit írtam. A végét is...
Csongii írta:Persze, ha az MTVA-nál dolgozol, akkor nincs több kérdésem.Akkor kérdezz nyugodtan. 1983-ban dolgoztam a Szabadság téren, de akkor is csak TMK-s voltam.
Pasa írta: Na meg ugye nem topic, hanem topik, de ez már tényleg apróság az egyéb butaságok mellett....Ha már ennyire javítgatod akkor téma, mert ugye Magyarok vagyunk mégis csak.