olvaso1 írta:rmihaly76 írta:A meghibasodott adoberendezes miatt kiesett N-Joy "miatt" reggel -hirtelen otlettol vezerelve- a Juventus-ra ebredtem... roviden es tomoren: nem kovetem el tobbszor ezt a hibat.
Regen sokat hallgattam a Juve-t, de ez a reggeli "valami" kiabrandito volt. Sem a musorvezetok, sem a maga a musor nem jott be. Raadasul kicsit olyan erzesem volt, mint ha a class-t probalnak az illetekesek "majmolni", hogy ugymondjam.
Persze lehet, hogy en vagyok tul kritikus...
Nem vagy túl kritikus. Én ugyan még Juventusra ébredek, de egyáltalán nem érdekel, miket mondanak a mikrofonba, sőt. Alig várom, hogy zene szóljon.
Azt kell, hogy mondjam, jelen pillanatban egy másik rádió is jobb lenne erre a frekvenciára. Nekem, pár dolgot leszámítva, - ami még megmaradt -, mindössze a rádió neve hiányozna.
Valahogy így vagyok vele én is, sajnos már csak árnyéka ez a rádió a régi önmagának. Pedig 2009-ben az új országos rádiók indulásakor hatalmas lehetőséget kapott, amit csak részben tudott kihasználni.
A szignálparkjuk is akkoriban frissült utoljára, azóta nem sok változás van. A műsorokból alig maradt meg néhány, már csak a műsorvezetők váltogatják egymást, az egész gépiessé vált. Ez azért is furcsa,
mert a nagyok közül szerintem a Juventusnak van a legjobb csapata. Zeneileg már egy kicsit érdekesebb, mert néha szinte csak az agyonjátszott Slágeres Cserháti, Charlie, Edda, Republic, Queen vonal megy,
aztán gondolnak egyet, behoznak néhány új előadót/számot, majd pár nap múlva újra visszarakják a régi lemezt. A műsorvezetők, munkatársak távozásáról sem nagyon szeretnek beszélni, pedig azért legalább pár mondatban elmondhatnák, hogy mi van. A weboldalukon magáról a rádióról semmi sincs, pedig nekik tényleg van már történelmük, lehetne mit írni róla. A műsorvezetőknél szintén nincs semmi bemutatkozó szöveg, csak a galériában pár kép.
Persze tudom, hogy bizonytalan a rádió jövője, épp ezért nem is akarnak feleslegesen pénzt ölni bele, de azért elég lehangoló, hogy ez lett belőle.
Mindezek ellenére remélem, hogy újra nyeri ezt a frekvenciát, és újra sikeresek tudnak lenni.
Szóval: Hajrá Juventus