RADIOSITE Fórum

• A rádiós piac

#169489  Szerző: nyikolaj

Na jó.. de nem pont ezekre gondoltam. Nem csak a vallás létezik tematikaként! Korábbi példámban a Rock fm-et említettem.
 #169488  Szerző: Gr3g0ry

nyikolaj írta:Amúgy nem értem.. Ahhoz,hogy közkedvelt rádiók legyenek a megyeszékhelyeken,tekintve ugye,hogy hiányoznak az országos zenei rádiók(betöltve az űrt) miért nem közösségi rádió pályázatokat írnak ki? Kereskedelmi rádiókat sajnos nem minden város tud eltartani. Miért nem így gondolkozik a hatóság?! Így legalább ki lenne elégítve bizonyos szinten a helyi rádiós piac. Egy ilyen rádióra jó példa a budapesti Rock fm! Nem kereskedelmi,,mégis hallgatott zenei rádió! És jól felépített! Borsodban is,meg Miskolcon ..de az ország többi megyéjében is ott van egy halom üres,vagy koordinált freki parlagon. Az élet nem csak a kereskedelmi rádiózástól szól!
Közösségi már van éppen elég(Mária,SZIR,MKR)...
 #169475  Szerző: nyikolaj

Amúgy nem értem.. Ahhoz,hogy közkedvelt rádiók legyenek a megyeszékhelyeken,tekintve ugye,hogy hiányoznak az országos zenei rádiók(betöltve az űrt) miért nem közösségi rádió pályázatokat írnak ki? Kereskedelmi rádiókat sajnos nem minden város tud eltartani. Miért nem így gondolkozik a hatóság?! Így legalább ki lenne elégítve bizonyos szinten a helyi rádiós piac. Egy ilyen rádióra jó példa a budapesti Rock fm! Nem kereskedelmi,,mégis hallgatott zenei rádió! És jól felépített! Borsodban is,meg Miskolcon ..de az ország többi megyéjében is ott van egy halom üres,vagy koordinált freki parlagon. Az élet nem csak a kereskedelmi rádiózástól szól!
 #169182  Szerző: dkemeny77

altermanus írta:miért is olvassa az ember az indexet? 24.hu sosem volt kedvenc az index
Vannak ott is cifra dolgok.
 #169153  Szerző: noartist

altermanus írta:miért is olvassa az ember az indexet? 24.hu sosem volt kedvenc az index
Igen, és? :oops:
 #169141  Szerző: Sakál

kukac írta:
Sakál írta:
kukac írta:Index.hu: "Országos rádió elindításáról dönthet a jobbos többségű Médiatanács
"a 2012-ban megszűnt Neo FM frekvenciáját pedig a közmédia használja alkalomszerűen (az árvíz alatt például az Árvízvédelmi Rádió szólt rajta)." Ennek a baromnak senki nem szólt ezek szerint, hogy pár éve a Kossuth és Dankó szól rajtUK (mivel nem EGY FREKVENCIÁRÓL van szó). Nem vagyok a kormányellenes propaganda ellen, de jó lenne, ha nem csak az lenne a lényeg, hogy fröcsögjünk, amennyit lehet, hanem esetleg utána is járnánk pár "mellékes" kérdésnek egy cikk megírása előtt.
Láthatóan nem szakember írta, de hát ez úgysem egy szakmai fórum. :)
Közben látom a Radiosite cikkében, hogy maga a cikk alapinformációja is téves. Az a baj, hogy a hülyék ellenfelei még hülyébbek (ha értitek, mire gondolok).
 #169136  Szerző: kukac

Sakál írta:
kukac írta:Index.hu: "Országos rádió elindításáról dönthet a jobbos többségű Médiatanács
"a 2012-ban megszűnt Neo FM frekvenciáját pedig a közmédia használja alkalomszerűen (az árvíz alatt például az Árvízvédelmi Rádió szólt rajta)." Ennek a baromnak senki nem szólt ezek szerint, hogy pár éve a Kossuth és Dankó szól rajtUK (mivel nem EGY FREKVENCIÁRÓL van szó). Nem vagyok a kormányellenes propaganda ellen, de jó lenne, ha nem csak az lenne a lényeg, hogy fröcsögjünk, amennyit lehet, hanem esetleg utána is járnánk pár "mellékes" kérdésnek egy cikk megírása előtt.
Láthatóan nem szakember írta, de hát ez úgysem egy szakmai fórum. :)
 #169132  Szerző: noartist

Sakál írta:
Egyetértek- az Indexre ez sajnos nagyon jellemző. Egy cikkben a rádiók hallgatóit notóriusan "nézőknek" írták, ami dettó agyrém.
  • 1
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 200