Joci, néha rádöbbenek, hogy a spártaiak még sem voltak annyira hülyék, hogy kihasználták a hegy adta lehetőségeket. Nem a rádióval van Neked bajod, hanem az egész élettel meg a világgal . Lásd: - A felhasználó összes hozzászólásának megtekintése -
Szerintem "A kívánságműsorba azokat a számokat lehet kérni amit egész nap leadnak..." kezdetű mondatoddal nem csak én, hanem az egész Szakma sem tud mit kezdeni, sőt magadat alázod. A te képzeletedben a mai digitális rádiózásban a rádiók veszik a dalokat?
Mindkét rádiót hallgatom, a Gy+-ban mennek 70-es 80-as évek beli zenék is, amikor még compressor és ilyen szintű stúdiótechnika nem is létezett, így persze, hogy van különbség az új és a régi dalok között. Dehát egy ilyen képzett, rádiós szakembernek mint Te, ezzel gondolom nem mondtam újat. Nézzünk egy _va nagy mosollyal a holnap felé, ahogy te is teszed! https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hp ... 4902_n.jpg
Szerintem "A kívánságműsorba azokat a számokat lehet kérni amit egész nap leadnak..." kezdetű mondatoddal nem csak én, hanem az egész Szakma sem tud mit kezdeni, sőt magadat alázod. A te képzeletedben a mai digitális rádiózásban a rádiók veszik a dalokat?
Mindkét rádiót hallgatom, a Gy+-ban mennek 70-es 80-as évek beli zenék is, amikor még compressor és ilyen szintű stúdiótechnika nem is létezett, így persze, hogy van különbség az új és a régi dalok között. Dehát egy ilyen képzett, rádiós szakembernek mint Te, ezzel gondolom nem mondtam újat. Nézzünk egy _va nagy mosollyal a holnap felé, ahogy te is teszed! https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hp ... 4902_n.jpg
Jozsfm964 írta:Nos emberek! Beigazolódott, hogy az OZONE FM egy nagy nulla, egy parasztvakítás, pénzmosás. A FAK Live show felvételről megy, nem élő, a Rádió EPER-től megvett részeket nyomják le két órában, az első adásban benne is volt Ferenc József elszólása hogy Rádió EPER-ben! Utána néztem, tényleg onnan való! GÁZ! Aztán megírtam nekik a facebook-ra, törölték a hozzászólásom. A kívánságműsorba azokat a számokat lehet kérni amit egész nap leadnak, más nincs nekik, ez is beigazolódott! Semmi reklám nincs, hogy ez a rádió létezne. Az Oxygen fm a zenei struktúra váltással és a no reklámozással bukott meg. Nem fog ez így élni, hogy 400 ember lájkolja a facebookon, kb még ezer hallgatja Győrben! A zenék innen-onnan vagdosva, a gagyik talán megvéve, de kétlem, szerintem az is mp3! Egy óvodás Pistike tudna ilyen rádiót csinálni! Parasztvakítás megy ezerrel! A másik rádión is no tartalom, csak a zene össze vissza. Ott még a hangerő sincs beállítva, egyik zene hangos a másik halk. Ennyit az OZONE FM-ről! Zene a nullán...